Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van SkillsTown | 30-09-2019 | Article Rating | (0) reacties

Gratis webinar: Hoe maak ik eigen leercontent die werkt?

Gratis webinar: Hoe maak ik eigen leercontent die werkt?

Iedere maand stelt online opleider SkillsTown een gratis webinar beschikbaar. Inschrijven voor dit webinar kan via de website van SkillsTown. In de maand oktober is dit het webinar 'Hoe maak ik eigen leercontent die werkt?' door Sandra Kerres. Lees hieronder meer informatie over het webinar.

 

Over het webinar

Wil jij eigen kennis binnen je organisatie delen, maar weet je niet goed hoe? In dit webinar legt Sandra Kerres, e-learning ontwikkelaar bij SkillsTown, uit waar je het beste kunt beginnen als je eigen leercontent wilt maken. Ze vertelt over de verschillende vormen die je kunt gebruiken en geeft didactische tips over de opbouw van een cursus. Hiermee kun jij direct in de praktijk aan de slag.


Over de spreker

Sandra Kerres is E-learning ontwikkelaar en redacteur content bij SkillsTown. Dagelijks is zij bezig om de kwaliteit van online leervormen zo hoog mogelijk te houden. Samen met haar collega’s zoekt ze naar verbetering en ontwikkelt ze leervormen die didactisch passen bij verschillende leerdoelen.


Kosteloos dit webinar volgen

Het webinar over het maken van eigen leercontent is kosteloos te volgen in de gehele maand oktober. Schrijf je hier in om een persoonlijke login te ontvangen. Daarmee kun je iedere maand een nieuw webinar volgen in de online academie.
 

 


Hoe waardeert u deze bijdrage?
Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in:

Achtergronden aanbieders

Column

0 reacties
Van Harm Weistra (hoofdredacteur) 18-03-2020

Betekent Corona doorbraak online leren?

Nu de corona-crisis ons dwingt om volop in te zetten op online leren en afstandsonderwijs, moeten we de kans grijpen om er van te leren, stelt hoofdredacteur Harm Weistra.