Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van Faculty of Skills | 29-08-2019 | Article Rating | (0) reacties

Wouter Willemsen van GITP naar Faculty of Skills

Wouter Willemsen van GITP naar Faculty of Skills

Wouter Willemsen (40) maakt per 1 september de overstap van GITP naar Faculty of Skills in Utrecht. Daar legt hij zich in de rol van Accountmanager toe op de totstandkoming van nieuwe blended leertrajecten. 

Bij GITP was Willemsen tot voor kort programmamanager Grow Online en daarmee verantwoordelijk voor de 100% online trainingen van GITP. Daarvoor werkt hij onder andere als Accountmanager en Innovatiemanager. Willemsen is onderwijskundige. 

Innovatie

De overstap naar Faculty of Skills komt voort uit de gedrevenheid om trainingen meer écht blended te maken, en daarmee te innoveren in de wereld van HRD. Faculty of Skills heeft ruime ervaring met de ontwikkeling van blended leertrajecten met gebruik van de eigen, in huis ontwikkelde software TrainTool. Tot de klanten behoren organisaties als Rabobank, KLM, Coolblue en meerdere universiteiten. 

Wouter Willemsen woont in Utrecht, is getrouwd en heeft twee dochters. 


Hoe waardeert u deze bijdrage?




Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in:

Meest gelezen nieuws

Achtergronden aanbieders

Column

0 reacties
Van Let’s Learn! 09-10-2023

Retentie en AI

Helma van den Berg van Let's Learn! beluisterde de bijdrage van Jeanne Bakker aan de podcastserie BrainBakery. Bakker vertelde over de bedreiging en kansen die we nu en in de toekomst van AI kunnen verwachten. In de podcast sprak zij haar verwachtingen uit voor de toekomst van AI in leren. Helma is het met haar eens. Zoals de gedachte om AI voor gepersonaliseerd leren te gebruiken.