Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van HEMA academie | 13-10-2015 | Article Rating | (0) reacties

DirectKnow: van (online)leren naar werkplekinformeren

DirectKnow: van (online)leren naar werkplekinformeren

"Hoe we presteren is niet afhankelijk van wat we leren, maar hoe we over de juiste informatie op het juiste moment kunnen beschikken."

Met DirectKnow wordt het gemakkelijk om op ieder gewenst moment de juiste informatie tot je te nemen. Bijvoorbeeld wanneer je even niet meer weet hoe die bewerking in Word ook alweer ging. Op zo’n moment mis je een klein stukje kennis die je helpt om beter te functioneren. Dan komt DirectKnow om de hoek kijken. Hiermee krijg je toegang tot relevante essentials. DirectKnow is te gebruiken op computer, tablet en telefoon.
Wil je meer informatie over deze oplossing? Mail naar info@hema-academie.nl of kijk op zakelijk.hema-academie.nl/directknow


Hoe waardeert u deze bijdrage?
Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in:

Meest gelezen nieuws

Achtergronden aanbieders

Column

0 reacties
Van Let’s Learn! 09-10-2023

Retentie en AI

Helma van den Berg van Let's Learn! beluisterde de bijdrage van Jeanne Bakker aan de podcastserie BrainBakery. Bakker vertelde over de bedreiging en kansen die we nu en in de toekomst van AI kunnen verwachten. In de podcast sprak zij haar verwachtingen uit voor de toekomst van AI in leren. Helma is het met haar eens. Zoals de gedachte om AI voor gepersonaliseerd leren te gebruiken.