Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van SkillsTown | 07-08-2019 | Article Rating | (0) reacties

Gratis webinar: Digitale veiligheid, daar zorg je zelf voor!

Gratis webinar: Digitale veiligheid, daar zorg je zelf voor!

Iedere maand stelt online opleider SkillsTown een gratis webinar beschikbaar. Inschrijven voor dit webinar kan via de website van SkillsTown. In de maand augustus is dit het webinar 'Digitale veiligheid, daar zorg je zelf voor!' door Albert Smallenbroek. Lees hieronder meer informatie over het webinar.

 

Over het webinar
Iedereen die online gaat, privé of zakelijk, kan te maken krijgen met cybercrime of informatielekken. Dat wil je niet. Hoe zorg je dat je zo min mogelijk gevaar loopt? Albert Smallenbroek geeft praktische tips en trucs om je digitale veiligheid te verbeteren en je te wapenen tegen de gevaren die online werken met zich meebrengt.

Over de spreker
Het webinar wordt gegeven door Albert Smallenbroek, teamleider automatisering bij Gemeente Veldhoven. Hij is vanuit die rol dagelijks samen met collega’s verantwoordelijk voor informatiebeveiliging.

Kosteloos dit webinar volgen
Het webinar over digitale veiligheid is kosteloos te volgen in de gehele maand augustus. Schrijf je hier in om een persoonlijke login te ontvangen. Daarmee kun je iedere maand een nieuw webinar volgen in de online academie.

 


Hoe waardeert u deze bijdrage?
Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in:

Achtergronden aanbieders

Column

0 reacties
Van Harm Weistra (hoofdredacteur) 18-03-2020

Betekent Corona doorbraak online leren?

Nu de corona-crisis ons dwingt om volop in te zetten op online leren en afstandsonderwijs, moeten we de kans grijpen om er van te leren, stelt hoofdredacteur Harm Weistra.