Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van Drillster | 30-09-2015 | Article Rating | (0) reacties

Drillster innoveert met iBeacons

Drillster innoveert met iBeacons Wil je je medewerkers of studenten opleiden of toetsen wanneer zij zich op de locatie bevinden waar specifieke kennis relevant voor hen is? Drillster innoveert location-based learning behulp van iBeacons ! Als een gebruiker binnen het bereik van een iBeacon komt, kan een drill of toets gepusht worden naar zijn smartphone of tablet.


Wat zijn iBeacons?

iBeacons zijn kleine, goedkope en energie zuinige apparaatjes die communiceren met een smart phone of tablet als deze binnen het bereik van de iBeacon komen. Drillster maakt het mogelijk om drills of toetsen op een mobiel iOS device op te roepen als deze zich in het bereik van een iBeacon begeeft.  Binnenkort wordt komt de oplossing ook beschikbaar op de Drillster Android app.­


Nearby drills
Er zijn veel situaties denkbaar waarin de locatie de noodzaak bepaalt om over specifieke kennis te beschikken. Location-based learning stelt gebruikers in staat om te leren op precies die plaats waar dit relevant is. 
 
Bijvoorbeeld: is productkennis belangrijk voor medewerkers die op een bepaalde afdeling van een winkel werken? Of wil je een uitdagende les of toets ter beschikking stellen aan alle studenten in een klaslokaal? 
 

iBeacons gebruiken bluetooth om een unieke identifier door te geven die opgepakt wordt door de Drillster app. De gebruiker ziet een notificatie op zijn smartphone of tablet en kan de online training of toets direct starten. 

 

Nearby drills voor jouw organisatie?

Klik hier voor meer informatie of neem contact met Drillster via info@drillster.com, telefoon 030 - 755 53 30.Hoe waardeert u deze bijdrage?
Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in:

Meest gelezen nieuws

02-02

Leren met puzzels

Door: Let’s Learn!

Achtergronden aanbieders

Vacatures in de markt

Column

0 reacties
Van de Redactie 16-12-2022

e-Learning na de pandemie

Hoe zal e-learning zich ontwikkelen, nu de Corona-pandemie geleidelijk afneemt.