Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van de Redactie | 22-09-2015 | Article Rating | (0) reacties

Onderwijs: $50M van vrouw Jobs

Onderwijs: $50M van vrouw Jobs

Laurene Powell Jobs, de vrouw van Apple-oprichter Steve Jobs looft 50 miljoen dollar uit, voor ideeen die het onderwijs vernieuwen. “The [education] system was created for the work force we needed 100 years ago,” vertelt zij in een interview aan de Times. “Things are not working the way we want it to be working. We’ve seen a lot of incremental changes over the last several years, but we’re saying: Start from scratch.”

 

Een jury gaat in het najaar van 2016 bepalen onder welke voorstellen de 50 miljoen wordt verdeeld. De belangrijkste aandachtsgebieden voor verandering zijn: schooltijden (roosters), het curriculum en de inzet van technologie.

 

Bron: VentureBeat


Hoe waardeert u deze bijdrage?




Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in:

Meest gelezen nieuws

Achtergronden aanbieders

Column

0 reacties
Van Let’s Learn! 09-10-2023

Retentie en AI

Helma van den Berg van Let's Learn! beluisterde de bijdrage van Jeanne Bakker aan de podcastserie BrainBakery. Bakker vertelde over de bedreiging en kansen die we nu en in de toekomst van AI kunnen verwachten. In de podcast sprak zij haar verwachtingen uit voor de toekomst van AI in leren. Helma is het met haar eens. Zoals de gedachte om AI voor gepersonaliseerd leren te gebruiken.