Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van SkillsTown | 10-07-2019 | Article Rating | (0) reacties

Gratis webinar: stress & veerkracht

Gratis webinar: stress & veerkracht


Iedere maand stelt online opleider SkillsTown een gratis webinar beschikbaar. Inschrijven voor dit webinar kan via de website van SkillsTown. In de maand juli is dit het webinar 'Stress en veerkracht' door Marion Bierens. Lees hieronder meer informatie over het webinar.
 

Over het webinar

Eén van de meest gehoorde opmerkingen van mensen die last hebben van stress is: “Ik kan niet loslaten”. Waarom is het zo moeilijk om los te laten? Want als je iets vastpakt wat je niet fijn vindt, bijvoorbeeld een scherpe steen of en hete pan, dan laat je toch ook los? Waarom doen we dat dan niet met zorgen en stress? Paradoxaal genoeg is het antwoord: omdat we eerst moeten vastpakken voordat we echt los kunnen laten. In dit webinar leer je beter om te gaan met stress. Er is recent veel onderzoek gedaan naar stress. We delen graag de laatste inzichten met je. 
 

Over de spreker 

Het webinar wordt gegeven door Marion Bierens, initiatiefnemer van De Stresswinkel. Ze geeft trainingen, workshops en coaching aan mensen die beter met stress om willen leren gaan. Daarnaast werkt ze als jeugdzorgwerker bij De Jeugd- en Gezinsbeschermers (Partners voor Jeugd).


Kosteloos dit webinar volgen

Het webinar over stress en veerkracht is kosteloos te volgen in de gehele maand juli. Schrijf je hier in om een persoonlijke login te ontvangen. Daarmee kun je iedere maand een nieuw webinar volgen in de online academie.
 

 


Hoe waardeert u deze bijdrage?




Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in:

Meest gelezen nieuws

Geen artikelen gevonden

Achtergronden aanbieders

Column

0 reacties
Van Let’s Learn! 09-10-2023

Retentie en AI

Helma van den Berg van Let's Learn! beluisterde de bijdrage van Jeanne Bakker aan de podcastserie BrainBakery. Bakker vertelde over de bedreiging en kansen die we nu en in de toekomst van AI kunnen verwachten. In de podcast sprak zij haar verwachtingen uit voor de toekomst van AI in leren. Helma is het met haar eens. Zoals de gedachte om AI voor gepersonaliseerd leren te gebruiken.