Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van Let’s Learn! | 18-06-2019 | Article Rating | (0) reacties

When AI becomes a part of our daily lives

When AI becomes a part of our daily lives

Stel je voor dat je digitale assistent aan je sporen op het digitale net en hetgeen je uitspreekt door heeft wat je wilt en wat je zoekt. Denk je dan dat je assistent je gaat helpen? Dat je assistent je leven zo inricht dat je meer tijd hebt voor de dingen die je belangrijk vindt?

Je hoeft nu nog niet bang te zijn, want het is op dit moment nog niet mogelijk omdat artificial intelligence nog niet goed genoeg overweg kan met onze conversaties. Daarnaast zullen we als mensen ook moeten leren hoe we in ons dagelijks leven omgaan met AI. In dit artikel van Theo Lau  worden al mooie voorbeelden van toepassingen gegeven met daarbij ook nog eens uitgelegd wat we als mensen nog moeten doen voordat het zover is. Veel plezier met het lezen van het artikel en het bespreken ervan in je team. Wij hebben bij Let’s Learn! inmiddels ervaren dat het bespreken een leuke discussie met veel positieve input oplevert.    


Hoe waardeert u deze bijdrage?
Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in:

Meest gelezen nieuws

Achtergronden aanbieders

Vacatures in de markt

Column

0 reacties
Van Harm Weistra (hoofdredacteur) 18-03-2020

Betekent Corona doorbraak online leren?

Nu de corona-crisis ons dwingt om volop in te zetten op online leren en afstandsonderwijs, moeten we de kans grijpen om er van te leren, stelt hoofdredacteur Harm Weistra.