Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van de Redactie | 11-06-2019 | Article Rating | (0) reacties

Gratis e-learning 50-plussers

Gratis e-learning 50-plussers

50-plussers die een eigen bedrijf willen beginnen, kunnen dit najaar terecht bij Leyden Academy. Na een kick-off bijeenkomst op 15 oktober 2019 doorlopen de deelnemers 8 intensieve weken van online leren en coaching. Onderwerpen die aan bod komen zijn onder meer klantbehoeften en -wensen, verdienmodellen, marketing en prototyping. Op 12 december pitchen de deelnemers hun idee bij een deskundige jury. De meest kansrijke start-up wordt dan beloond met een geldprijs van 10.000 euro voor het opzetten van het eigen bedrijf.

Aanmelden kan via de website van het educatieve programma Start-up Plus.

Leyden Academy on Vitality and Ageing is in 2008 opgericht. Als kennisinstituut verricht Leyden Academy wetenschappelijk onderzoek, gericht op vitaliteit en veroudering. Het instituut werkt o.a. samen met het Leids Universitair Medisch Centrum.

Bron: MaxVandaag


Hoe waardeert u deze bijdrage?
Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

Achtergronden aanbieders

Column

0 reacties
Van Wilfred Rubens (redactie) 09-06-2019

Gepersonaliseerd leren heilige graal?

Veel ronkende verhalen over gepersonaliseerd leren op. Lastige is een gebrek aan eenduidige definities. Wilfred Rubens beschrijft gepersonaliseerd leren als het gebruik maken van de karakteristieken van lerenden om hen specifieke, relevante en adaptieve leerervaringen te bieden.