Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van imc information multimedia communication | 29-05-2019 | Article Rating | (0) reacties

IMC Learning Suite slaagt voor internationale vergelijkingstest

IMC Learning Suite slaagt voor internationale vergelijkingstest

Vergelijkingsplatform kent een zeer goede beoordeling toe aan IMC's allround leersysteem. Het Learning Management System van de digitale onderwijsexpert IMC, gevestigd in Saarbrücken, Duitsland, levert een bijzonder gebruiksvriendelijk product met de “IMC Learning Suite”. Het platform biedt trainingen van allerlei soorten en maten voor zowel interne medewerkers als externe partners en ondersteunt onder andere blended en mobile learning. Nu is de software geëvalueerd en goedgekeurd door internationale testers van LMS.org.

"De IMC Learning Suite tilt de moderne LMS-technologie naar een hoger niveau met uitgebreide functies die veel verder gaan dan de basisfuncties", aldus de LMS.org testers. De experts waren onder andere onder de indruk van de multi-client mogelijkheden van het systeem. Dit maakt het mogelijk om afzonderlijke e-learning omgevingen te creëren voor verschillende doelgroepen, elk met een eigen look & feel. "De LMS behandelt elk mogelijk leerscenario. Ook mobiel leren, sociaal leren, gemengd leren, speels leren en nog veel meer", aldus de jury.

Het brede scala aan functies werd geprezen, wat veel verder gaat dan wat andere aanbieders op dit moment op de markt aanbieden. De LMS.org testers waren ook overtuigd door de naadloze integratie in bestaande IT-infrastructuren, de hoge schaalbaarheid, de professionele navigatie, het overzichtelijke dashboard en de integratie van gamificatie-elementen en de eenvoudige integratie van externe partners.

In vergelijking met andere leersystemen maakt de IMC Learning Suite indruk met zijn geïntegreerd vaardigheids- en competentiebeheer, effectief beheer van compliance training en geautomatiseerde en geïndividualiseerde (geautomatiseerde) leeraanbevelingen voor gebruikers: consistente functies die vooral de personeelsafdeling verlichten. Het leermanagementsysteem maakt succesvolle bedrijfstrainingen in een breed scala aan formaten mogelijk.

IMC is in het afgelopen decennium jaarlijks geëerd met onderscheidingen. Een van de meest recente verwezenlijkingen heeft het innovatieve bedrijf een plaats verworven onder de 20 beste aanbieders van leerportaalsites, geselecteerd door TrainingIndustry.com in 2016. Daarnaast heeft het digitale onderwijsbedrijf onlangs de eLearning Award van het eLearning Journal ontvangen voor zijn video en verhaal gebaseerd leren.

 


Hoe waardeert u deze bijdrage?
Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in:

Achtergronden aanbieders

Column

0 reacties
Van Harm Weistra (hoofdredacteur) 18-03-2020

Betekent Corona doorbraak online leren?

Nu de corona-crisis ons dwingt om volop in te zetten op online leren en afstandsonderwijs, moeten we de kans grijpen om er van te leren, stelt hoofdredacteur Harm Weistra.