Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van de Redactie | 20-05-2019 | Article Rating | (0) reacties

Trainingsplatform voor veiligheidsbewustzijn

Trainingsplatform voor veiligheidsbewustzijn

Kaspersky Lab – leverancier van beveiligingssoftware – biedt sinds kort een volledig geautomatiseerd trainingsplatform dat het veiligheidsbewustzijn bij personeel helpt vergroten. Met e-learning-tools en op maat te maken lessen kunnen organisaties het bewustzijn van medewerkers verhogen voor het belang van zaken als veilig omgaan met data, systemen en wachtwoorden. Bedoeld om de digitale veiligheid in de werkomgeving te waarborgen. Trainingen variëren van tien minuten video’s tot geavanceerde lesprogramma’s die in eigen tempo doorlopen kunnen worden.

Het Kaspersky Automated Security Awareness Platform (ASAP) is een nieuw webgebaseerd leersysteem dat in iedere omvang volledig geautomatiseerd ingezet kan worden. De oplossing voor meer veiligheidsbewustzijn is beschikbaar in de vorm van een abonnement.

Lees meer over de mogelijkheden op de site van Emerce.


Hoe waardeert u deze bijdrage?
Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

Achtergronden aanbieders

Column

0 reacties
Van Wilfred Rubens (redactie) 09-06-2019

Gepersonaliseerd leren heilige graal?

Veel ronkende verhalen over gepersonaliseerd leren op. Lastige is een gebrek aan eenduidige definities. Wilfred Rubens beschrijft gepersonaliseerd leren als het gebruik maken van de karakteristieken van lerenden om hen specifieke, relevante en adaptieve leerervaringen te bieden.