Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.
De Summer School van EMMA – European Multiple MOOC Aggregator – werd in juli in Italië gehouden. Voor iedereen die er niet bij kon zijn, staan de presentaties nu online.
• MOOCs: Re-examining our Assumptions by Larry Cooperman, Open Education Consortium.
• MOOC pedagogies (xMOOCs, cMOOCs and iMOOCs) by António Teixeira, Universidade Aberta, Portugal.
• Sharing the EMMA experience: lessons learnt by Rosanna De Rosa and Ruth Kerr, University of Naples Federico II, Italy
• Elaborating your MOOC approach: pedagogical design considerations by Olga Firssova, Open University, The Netherlands and Mart Laanpere, Tallinn University, Estonia.
• MOOC Production: authoring and management of educational resources by Evelina Bruno, Dario De Notaris, Miriana Tizzani and Ilaria Merciai, University of Naples Federico II, Italy.
• The use of social media in MOOC practice by Eleonora Pantò, CSP, Italy.
• Being multilingual with EMMA: how the EMMA translation and transcription works by Jorge Civera, Universitat Politecnica de Valencia, Spain and Ruth Kerr, University of Naples Federico II, Italy.
• Choosing to implement video in your MOOC: what are the options? by Mathy Vanbuel, ATiT, Belgium.
• Learning analytics by Rebecca Ferguson, Open University, UK
• Tracking and monitoring learners by Maka Eradze, University of Naples Federico II, Chiara Ferrari, IPSOS and Eleonora Pantò, CSP, Italy.
Naam (verplicht) Naam Is Verplicht
E-mail (verplicht) E-mail Is Verplicht Ongeldig E-mailadres
Commentaar Is Verplicht
Bericht mij via e-mail over vervolg commentaar
Helma van den Berg van Let's Learn! beluisterde de bijdrage van Jeanne Bakker aan de podcastserie BrainBakery. Bakker vertelde over de bedreiging en kansen die we nu en in de toekomst van AI kunnen verwachten. In de podcast sprak zij haar verwachtingen uit voor de toekomst van AI in leren. Helma is het met haar eens. Zoals de gedachte om AI voor gepersonaliseerd leren te gebruiken.