Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van de Redactie | 08-05-2019 | Article Rating | (0) reacties

Startup TRIGGX maakt games voor consultants

Startup TRIGGX maakt games voor consultants

TRIGGX, een recent gelanceerde start-up, wil consultans helpen bij het toepassen van spelelementen op de werkvloer, om zo de prestaties te verbeteren. Het gebruik van games en spelvormen voor leren is ook in het zakenleven de laatste jaren flink in populariteit toegenomen. Dat komt mede door de groeiende mogelijkheden van innovatieve technologieën.

De toekomst van gamification ziet er rooskleurig uit. Volgens analistenbureau Gartner kent de gamification-markt wereldwijd momenteel een omvang van ruim $5,5 miljard. Ter vergelijking: slechts vijf jaar geleden ging het nog maar om een omvang van zo’n half miljard.

TRIGGX is een initiatief van House of Performance, een advies- en interimbureau uit Utrecht. De plannen van TRIGGX zijn ambitieus. Het bedrijf verwacht de komende maanden duizenden nieuwe, internationale ‘spelers’ te verwelkomen, bijvoorbeeld uit Scandinavië, Brazilië en Italië. Om de ambities te verwezenlijken, heeft TRIGGX een team van specialisten aan boord gehaald, waaronder Garry Turkington (voormalig Amazon), Jody Pietersz (voormalig KPN) en Maarten Holland (hiervoor werkzaam bij House of Performance).

Bron: consultancy.nl


Hoe waardeert u deze bijdrage?
Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

Achtergronden aanbieders

Column

0 reacties
Van Wilfred Rubens (redactie) 09-06-2019

Gepersonaliseerd leren heilige graal?

Veel ronkende verhalen over gepersonaliseerd leren op. Lastige is een gebrek aan eenduidige definities. Wilfred Rubens beschrijft gepersonaliseerd leren als het gebruik maken van de karakteristieken van lerenden om hen specifieke, relevante en adaptieve leerervaringen te bieden.