Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van SkillsTown | 30-04-2019 | Article Rating | (0) reacties

Persoonlijke kracht

Persoonlijke kracht

Je persoonlijke kracht bepaalt je mate van succes die je behaalt in je werk en je leven. In dit webinar leer je hoe je kunt winnen aan persoonlijke kracht door een duidelijker inzicht in jouw koers, jouw talenten en hoe je dit sterker kunt manifesteren. Je leert de boodschappen van emoties herkennen en om te zetten in persoonlijke daadkracht die direct hangt aan jouw koers en bezieling. Je onderneemt direct stappen om meer persoonlijke kracht te ontwikkelen en meer te gaan leven volgens de juiste 2 strategieën.


De expert

Wout Plevier heeft meer dan 17 jaar ervaring in trainen en coachen van werkende professionals op gebied van persoonlijke effectiviteit, ontwikkeling van talent, versneld leren en leiderschap. Zijn lessen zijn vertaald in het interactieve boek SLiM!, de gelijknamige blended training en de inspiratie spreekshow SLiM! aan de Slag. De webinar is interactief, praktisch en inspirerend!


Kosteloos dit webinar volgen

Het webinar over persoonlijke kracht is kosteloos te volgen in de gehele maand mei. Schrijf je hier in om een persoonlijke login te ontvangen. Hiermee kun je iedere maand een nieuw webinar volgen in de online academie.
 


Hoe waardeert u deze bijdrage?
Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

Meest gelezen nieuws

Achtergronden aanbieders

Column

0 reacties
Van Wilfred Rubens (redactie) 09-06-2019

Gepersonaliseerd leren heilige graal?

Veel ronkende verhalen over gepersonaliseerd leren op. Lastige is een gebrek aan eenduidige definities. Wilfred Rubens beschrijft gepersonaliseerd leren als het gebruik maken van de karakteristieken van lerenden om hen specifieke, relevante en adaptieve leerervaringen te bieden.