Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van de Redactie | 08-07-2015 | Article Rating | (0) reacties

Ruim 3 ton voor gamebedrijf

Ruim 3 ton voor gamebedrijf

Het Belgische Royal App Force haalt 340.000 euro op bij Belgische en Franse investeerders. De Luikse start-up is gespecialiseerd in gamification apps voor het bedrijfsleven. Het eerste kapitaal van de 8 maanden jonge start-up kwam volledig uit eigen middelen. Met het nu opgehaalde geld wil Royal App Force de activiteiten in België en in Frankrijk uitbreiden en daarnaast in andere landen binnen Europa actief worden.

Peak Me Up
- het eerste product van Royal App Force - is geïnspireerd op Runkeeper. De app stelt een ranglijst samen van salesteams en zorgt voor meer interne concurrentie. Intussen wordt Peak Me Up al gebruikt door 1350 verkopers. Verder zijn twee andere gamification-toepassingen in de markt gezet: Seeya is een Tinder voor zakenmensen en HappyFormance is een tool waarmee de prestaties van medewerkers op een ludieke manier kunnen worden bijgehouden.

Bron:
Knack.be


Hoe waardeert u deze bijdrage?




Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in:

Meest gelezen nieuws

Achtergronden aanbieders

Column

0 reacties
Van Let’s Learn! 09-10-2023

Retentie en AI

Helma van den Berg van Let's Learn! beluisterde de bijdrage van Jeanne Bakker aan de podcastserie BrainBakery. Bakker vertelde over de bedreiging en kansen die we nu en in de toekomst van AI kunnen verwachten. In de podcast sprak zij haar verwachtingen uit voor de toekomst van AI in leren. Helma is het met haar eens. Zoals de gedachte om AI voor gepersonaliseerd leren te gebruiken.