Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van SkillsTown | 08-04-2019 | Article Rating | (0) reacties

Mindfulness op het werk

Mindfulness op het werk

Werk kan een grote bron van voldoening zijn. Het voelt goed om te presteren en in je kracht te staan. Tegelijkertijd is werk de grootste bron van stress door bijvoorbeeld hoge werkdruk, onzekerheid over de toekomst, of werk dat niet goed bij je kwaliteiten past.

Goed nieuws: er is namelijk een eenvoudige manier om je stress te verminderen en je prestaties te verhogen. Stel je voor dat je door het toepassen van een simpele techniek de volgende resultaten kunt behalen:
 

  • Meer gedaan krijgen in dezelfde tijd en daardoor minder werkdruk.
  • Minder vaak en minder lang stress tijdens spannende momenten en drukke periodes.
  • Meer en sneller informatie verwerken waardoor je sneller nieuwe vaardigheden en kennis ontwikkelt.
  • Beter communiceren en samenwerken waardoor samenwerken leuker en effectiever wordt.
  • Meer concentratievermogen waardoor je dieper en langer in een complexe taak kunt duiken.
     

Het enige dat je hiervoor hoeft te doen is één ‘spier’ trainen: mindfulness. In het gratis webinar van de maand van SkillsTown kun je ervaren en verkennen wat mindfulness is en ontdek je wat de wetenschap aantoont over de effecten van mindfulness op jouw werk. Je krijgt praktische tips om dit meteen in de praktijk te brengen zodat je na dit webinar zelf kunt ervaren wat het trainen van je mindfulness ‘spier’ oplevert.
 

De expert

Bart Hansma helpt mensen en organisaties krachtige mindfulness te ontwikkelen. Met zijn bedrijf ProMindful verbindt hij een wetenschappelijke benadering met de beoefening van mindfulness. Hij geeft inspiratiesessies, coaching en 8-weekse MBSR-trainingen.
 

Kosteloos dit webinar volgen

Het webinar over mindfulness op het werk is kosteloos te volgen in de gehele maand april. Schrijf je hier in om een persoonlijke login te ontvangen. Hiermee kun je iedere maand een nieuw webinar volgen in de online academie.

 

 


Hoe waardeert u deze bijdrage?




Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in:

Meest gelezen nieuws

Achtergronden aanbieders

Column

0 reacties
Van Let’s Learn! 09-10-2023

Retentie en AI

Helma van den Berg van Let's Learn! beluisterde de bijdrage van Jeanne Bakker aan de podcastserie BrainBakery. Bakker vertelde over de bedreiging en kansen die we nu en in de toekomst van AI kunnen verwachten. In de podcast sprak zij haar verwachtingen uit voor de toekomst van AI in leren. Helma is het met haar eens. Zoals de gedachte om AI voor gepersonaliseerd leren te gebruiken.