Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van Wilfred Rubens (redactie) | 31-03-2019 | Article Rating | (0) reacties

Eerste keynote-sprekers Online Educa bekend

Eerste keynote-sprekers Online Educa bekend

De Online Educa vindt dit jaar plaats van 27-29 november 2019. Afgelopen vrijdag zijn de eerste keynote-sprekers bevestigd. Naar één spreker kijk ik in het bijzonder uit.

  1. Laura Czerniewicz is directeur van het Centrum voor Leren en Onderwijs en het Centrum voor Hoger Onderwijsontwikkeling van de Universiteit van Kaapstad, Zuid-Afrika. Ik ken haar verder niet.
  2. Richard Straub is oprichter en president van de Peter Drucker Society Europe en van het Global Peter Drucker Forum, Frankrijk. Straub is een oude bekende van de OEB. Hij schetst onder meer trends op de arbeidsmarkt en de impact die deze trends hebben op Leren en Ontwikkelen. Zijn vergezichten staan weleens in schril contrast tot de dagelijkse praktijk van L&D.
  3. Audrey Watters van Hack Education. Zij is onafhankelijk onderzoeker en auteur op het gebied van leren en onderwijs. Ik volg Audrey al vele jaren. Zij schrijft zeer uitvoerige en kritische vertogen over de wereld van leertechnologie. Al focust zij zich nu al een hele tijd op het schrijven van een boek. Mooi dat de OEB zo’n kritisch geluid het podium geeft. Ik ben benieuwd naar haar bijdrage.

Meer informatie over de OEB

Aanmeldformulier


Hoe waardeert u deze bijdrage?
Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in:

Achtergronden aanbieders

Column

0 reacties
Van Let’s Learn! 07-05-2022

Hoe de pandemie ons leren veranderde

De corona pandemie heeft een grote invloed op onze manier van leren. Helma van den Berg deelt haar mening.