Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van de Redactie | 25-03-2019 | Article Rating | (0) reacties

Dagelijks werk komt tot leven met VR

Dagelijks werk komt tot leven met VR

Laat dagelijkse werkzaamheden tot leven komen met Virtual Reality (VR) trainingen. Creëer levensechte leerervaringen voor een optimaal resultaat. Virtual reality e-learning kan onder andere ingezet worden voor onboarding en microlearning. De trainingen zijn overal te volgen: loop door scenario’s heen via je mobiel, bekijk de training via je pc of volg de training met een VR-bril.

Op 12 februari ging The Courseware Company in gesprek met inspirerende klanten over de mogelijkheden van Virtual Reality in opleidingsprocessen. Tijdens CenarioVR learning lab hebben de deelnemers kennis gemaakt met de voordelen van VR-trainingen en CenarioVR. De volgende onderwerpen werden besproken:

  • De voordelen van multisensorisch leren;
  • VR toepassingen in de praktijk (o.a. pre-boarding programma);
  • Ervaar het gebruikersgemak van CenarioVR

Wil je meer weten over Virtual Reality toepassingen in het onderwijs en bij opleidingsprocessen? Neem dan contact op met The Courseware Company


Hoe waardeert u deze bijdrage?
Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

Meest gelezen nieuws

Achtergronden aanbieders

Column

0 reacties
Van Wilfred Rubens (redactie) 09-06-2019

Gepersonaliseerd leren heilige graal?

Veel ronkende verhalen over gepersonaliseerd leren op. Lastige is een gebrek aan eenduidige definities. Wilfred Rubens beschrijft gepersonaliseerd leren als het gebruik maken van de karakteristieken van lerenden om hen specifieke, relevante en adaptieve leerervaringen te bieden.