Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van de Redactie | 25-03-2019 | Article Rating | (0) reacties

Dagelijks werk komt tot leven met VR

Dagelijks werk komt tot leven met VR

Laat dagelijkse werkzaamheden tot leven komen met Virtual Reality (VR) trainingen. Creëer levensechte leerervaringen voor een optimaal resultaat. Virtual reality e-learning kan onder andere ingezet worden voor onboarding en microlearning. De trainingen zijn overal te volgen: loop door scenario’s heen via je mobiel, bekijk de training via je pc of volg de training met een VR-bril.

Op 12 februari ging The Courseware Company in gesprek met inspirerende klanten over de mogelijkheden van Virtual Reality in opleidingsprocessen. Tijdens CenarioVR learning lab hebben de deelnemers kennis gemaakt met de voordelen van VR-trainingen en CenarioVR. De volgende onderwerpen werden besproken:

  • De voordelen van multisensorisch leren;
  • VR toepassingen in de praktijk (o.a. pre-boarding programma);
  • Ervaar het gebruikersgemak van CenarioVR

Wil je meer weten over Virtual Reality toepassingen in het onderwijs en bij opleidingsprocessen? Neem dan contact op met The Courseware Company


Hoe waardeert u deze bijdrage?




Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in:

Meest gelezen nieuws

Achtergronden aanbieders

Column

0 reacties
Van Let’s Learn! 09-10-2023

Retentie en AI

Helma van den Berg van Let's Learn! beluisterde de bijdrage van Jeanne Bakker aan de podcastserie BrainBakery. Bakker vertelde over de bedreiging en kansen die we nu en in de toekomst van AI kunnen verwachten. In de podcast sprak zij haar verwachtingen uit voor de toekomst van AI in leren. Helma is het met haar eens. Zoals de gedachte om AI voor gepersonaliseerd leren te gebruiken.