Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van Advertorial | 12-03-2019 | Article Rating | (0) reacties

VCA online halen bij VCACursus.nl

VCA online halen bij VCACursus.nl

Nog altijd gebeuren er in ons elk jaar duizenden ongelukken op de werkvloer. Niet alleen in de bouw of in de chemische industrie, maar ook bij hoveniers-en schoonmaakbedrijven. Werk je in een risicovolle omgeving? Laat dan zien dat je weet hoe je veilig moet werken. Dat kan met een VCA diploma. Je kunt hiervoor een klassikale cursus volgen, maar je kunt ook je VCA online halen, met een e-learning van VCACursus.nl.

VCA is de afkorting van Veiligheid, Gezondheid en Milieu (VGM) Checklist Aannemers. Al sinds 1994 helpt VCA professionals om gezonder en veiliger hun werk te doen. Steeds meer werkgevers en opdrachtgevers vinden dat hun medewerkers een VCA-certificaat moeten hebben voordat ze aan de slag gaan. Een VCA-diploma helpt je dus niet alleen om veiliger en met minder risico’s je werk te doen, maar zorgt er ook voor dat je op de arbeidsmarkt een streepje voor hebt.

Scherp tarief
VCACursus is onderdeel van Kiwa Training, gespecialiseerd in bedrijfs- en persoonscertificering, en biedt een groot aantal VCA cursussen, al dan niet inclusief VCA examen. VCACursus.nl ontzorgt je en geeft je de mogelijkheid om tegen een scherp tarief je VCA-diplomate te behalen. VCACursus.nl werkt daarvoor samen met professionele trainers en maakt gebruik van het nieuwste VCA lesmateriaal. Uiteraard worden onze examens afgenomen door een SSVV erkend examenbureau.

VCA cursus online
In het assortiment van VCACursus.nl vind je alle bekende VCA-cursussen, van VCA Basis en VOL VCA tot speciale opleidingen voor niet-Nederlandstaligen en VCA CCV (voor beroepschauffeurs) en VCA Groen. Omdat veel cursisten de cursus volgen tijdens of naast hun werk, biedt VCACursus.nl verschillende lesmethoden aan. Je kunt gaan voor een klassikale cursus of je zelf voorbereiden op het examen met het VCA-cursusboek, dat ook verkrijgbaar is in het Engels, Pools, Turks en Arabisch. Je kunt zelfs je VCA cursus online volgen, met een e-learning.

Grotere slagingskans
De e-learnings van VCACursus.nl zijn er voor VCA Basis en VOL VCA. Met een e-learning kun je je voorbereiden op het VCA-examen waar en wanneer jou dat het beste uitkomt. Daarnaast bespaar je hiermee op reistijd en reiskosten. Je krijgt toegang tot een online omgeving met alle theorie die je nodig hebt om het examen te behalen. De e-learning bestaat uit tekst, afbeeldingen en video’s. Ook krijg je oefenvragen, die je kunt maken als voorbereiding op het examen. Dit zorgt voor een grotere slagingskans, zodat je zo snel mogelijk je VCA-certificaat kunt halen.

VCA-pasje
Als je ervoor kiest om je VCA online te behalen bij VCACursus.nl, krijg je een activeringscode die je, vanaf de eerste keer dat je inlogt, drie maanden lang toegang geeft tot de cursusomgeving. Daarna krijg je examen, op locatie in een erkend examenbureau. Slaag je hiervoor, dan krijg je het VCA-pasje op handig creditcard-formaat. Hiermee kun je altijd laten zien dat je de vereiste basiskennis hebt als het gaat om veilig en gezond werken.

Kijk voor meer informatie www.vcacursus.nl


Hoe waardeert u deze bijdrage?
Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in:

Meest gelezen nieuws

Achtergronden aanbieders

Vacatures in de markt

Column

0 reacties
Van de Redactie 16-12-2022

e-Learning na de pandemie

Hoe zal e-learning zich ontwikkelen, nu de Corona-pandemie geleidelijk afneemt.