Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van SkillsTown | 05-03-2019 | Article Rating | (0) reacties

Selecteer de beste medewerkers

Selecteer de beste medewerkers

Met gedragsgericht interviewen volgens de STARR-methodiek kunnen selecteurs zich een beeld vormen over de sterke punten en het lerende vermogen van sollicitanten. Met de arbeidsproef en het octogram stelt deze methodiek selecteurs in staat de sollicitanten te selecteren die voor de organisatie het verschil maken. In het gratis webinar van de maand van SkillsTown leer je meer over de sterke punten benaderingen en hoe deze bij de selectie in te zetten.

De expert
Jacco van den Berg is al bijna 25 jaar van mening dat het succes van organisaties wordt bepaald door de persoonlijke en professionele ontwikkeling van haar medewerkers. Met Van den Berg Training & Advies geeft hij met talentontwikkelingsprogramma’s als Focus op talent en Make it happen! een swung aan een persoonlijke ontwikkeling in het algemeen en Het Nieuwe Beoordelen in het bijzonder. Jacco is auteur van meer dan dertig boeken waaronder Het handboek Werving en Selectie, Het Nieuwe Beoordelen, Focus op talent en Het GROTE gesprekkenboek.

Kosteloos dit webinar volgen
Meld je hier aan om een persoonlijke login te ontvangen. Hiermee kun je iedere maand een nieuw webinar volgen in de online academie.


 


Hoe waardeert u deze bijdrage?
Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

Achtergronden aanbieders

Column

0 reacties
Van Wilfred Rubens (redactie) 09-06-2019

Gepersonaliseerd leren heilige graal?

Veel ronkende verhalen over gepersonaliseerd leren op. Lastige is een gebrek aan eenduidige definities. Wilfred Rubens beschrijft gepersonaliseerd leren als het gebruik maken van de karakteristieken van lerenden om hen specifieke, relevante en adaptieve leerervaringen te bieden.