Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van de Redactie | 26-05-2015 | Article Rating | (0) reacties

Crowdfunding voor uitbreiding MOOC

Crowdfunding voor uitbreiding MOOC

Ruim 40.000 cursisten schreven zich in voor de MOOC The Miracles of Human Language van de Leidse hoogleraar Marc van Oostendorp. De uiteindelijke deelnemers waren zo tevreden, dat zij na afloop van de MOOC aan Van Oostendorp vroegen een vervolg te maken op deze introductiecursus over taalwetenschap.

Dat bracht het team van
The Miracles of Human Language op het idee om een crowdfunding-actie te houden, gericht op de studenten die de MOOC hebben gevolgd. Het doel is het ophalen van donaties voor nieuw lesmateriaal. Dat wordt als een bonusmodule toegevoegd aan de MOOC, wanneer die in het najaar opnieuw draait. De status van de actie kan online worden gevolgd.

Bron: Universiteit Leiden


Hoe waardeert u deze bijdrage?




Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in:

Meest gelezen nieuws

Geen artikelen gevonden

Achtergronden aanbieders

Column

0 reacties
Van Let’s Learn! 09-10-2023

Retentie en AI

Helma van den Berg van Let's Learn! beluisterde de bijdrage van Jeanne Bakker aan de podcastserie BrainBakery. Bakker vertelde over de bedreiging en kansen die we nu en in de toekomst van AI kunnen verwachten. In de podcast sprak zij haar verwachtingen uit voor de toekomst van AI in leren. Helma is het met haar eens. Zoals de gedachte om AI voor gepersonaliseerd leren te gebruiken.