Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van Infolearn | 07-05-2015 | Article Rating | (0) reacties

Nieuwe Moodle+ functionaliteiten

 Nieuwe Moodle+ functionaliteiten

Infolearn blijft continu werken aan nieuwe functionaliteiten voor haar Moodle+ concept, om zo te kunnen voldoen aan de wensen van de klant in de expanderende e-learning-behoefte. Reflecteren op, en het beoordelen van vaardigheden en zelfstandigheid worden steeds belangrijker in het huidige opleidingsklimaat. Met de laatste ontwikkelingen wil Infolearn hier dan ook direct op inspelen.

Zelfsturend leren

In de huidige samenleving is het voor iedere medewerker van belang dat hij of zij de kans krijgt zich te ontwikkelen. Zelfsturend leren speelt hierin een steeds belangrijkere rol. Medewerkers zijn in dit geval voor een groot deel ook verantwoordelijk voor hun eigen leerproces.

 

De medewerker van tegenwoordig dient kritisch naar zijn eigen vaardigheden te kijken. Het moet vanzelfsprekend zijn voor medewerkers om feedback te geven en te vragen. Mensen leren in ‘formele’, klassikale situaties, zoals cursussen, maar ook in ‘informele’ situaties waarin de werkomgeving tegelijk dient als leeromgeving. De ontwikkeling vindt plaats door met collega’s te praten, mee te kijken en te oefenen op de werkvloer.

 

 

De werkplekleren module

De werkplekleren-module kan het leren op de werk­plek faciliteren. De werkplek-module biedt de moge­lijkheid om op flexibele wijze check/observatielijsten te maken en uit te wisselen.

 

 

360 graden feedback module

Het geven en ontvangen van feedback van een leidinggevende of collega zorgt ervoor dat er een objectief beeld ontstaat van het functioneren van de medewerker.

 

Door het inzetten van 360 graden feedback is te achterhalen wat zwakke of sterke punten zijn en hoe anderen die beoordelen. De verbeterpunten kunnen opgenomen worden in een persoonlijk ontwikkel- en activiteitenplan.


Meer informatie is te vinden op de website van Infolearn.


Hoe waardeert u deze bijdrage?
Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in:

Achtergronden aanbieders

Column

0 reacties
Van Let’s Learn! 07-05-2022

Hoe de pandemie ons leren veranderde

De corona pandemie heeft een grote invloed op onze manier van leren. Helma van den Berg deelt haar mening.