Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van de Redactie | 22-04-2015 | Article Rating | (0) reacties

Ondernemers: blended learning

Ondernemers: blended learning

Blended learning en schaalvergroting zijn voor ondernemers in de educatieve sector de belangrijkste aandachtsgebieden. Meer dan 50% van de 100 ondervraagde ondernemers geeft de prioriteit aan blended learning. ‘Seksie’ ontwikkelingen als gamification en learning analytics wordt door nog geen 10% van de ondervraagde ondernemers als belangrijk gezien. Dit zijn opvallende uitkomsten van  Zaken en Educatie, een driemaandelijkse peiling onder een panel van ondernemers die actief zijn in de educatieve sector. De vragenlijst bestaat telkens uit één wisselende themavraag en drie vaste strategische vragen.

Het onderzoek is een initiatief van adviesbureau Thaesis uit Hilversum en wordt ondersteund door de brancheverenigingen: 
NRTOGroep Educatieve UitgeverijenEDventure – Vereniging van onderwijsadviesbureausExcenter en Vereniging Digitale Onderwijs Dienstverleners.

Een samenvatting van de resultaten staat online, onder de titels Grootste beloften, grootste behoeften en Digitalisering onderwijs: geen keuzevak.


Hoe waardeert u deze bijdrage?




Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in:

Meest gelezen nieuws

Achtergronden aanbieders

Column

0 reacties
Van Let’s Learn! 09-10-2023

Retentie en AI

Helma van den Berg van Let's Learn! beluisterde de bijdrage van Jeanne Bakker aan de podcastserie BrainBakery. Bakker vertelde over de bedreiging en kansen die we nu en in de toekomst van AI kunnen verwachten. In de podcast sprak zij haar verwachtingen uit voor de toekomst van AI in leren. Helma is het met haar eens. Zoals de gedachte om AI voor gepersonaliseerd leren te gebruiken.