Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van de Redactie | 14-02-2019 | Article Rating | (0) reacties

Summerschool voor slimme studenten

Summerschool voor slimme studenten

Studenten die net of bijna zijn afgestudeerd kunnen zich aanmelden voor de PRACE Summer of HPC (high performance computing). De summerschool is in juli en augustus 2019. Het programma biedt deelnemers de kans om 2 zomermaanden kennis te maken met high performance computing bij een vooraanstaand Europees HPC-centrum. PRACE staat voor Partnership for Advanced Computing in Europe, een samenwerkingsverband waaraan het Nederlandse SURFsara deelneemt.

Maximaal 25 talentvolle Europese kandidaten worden geselecteerd. Zij werken 2 maanden aan projecten die gerelateerd zijn aan PRACE en maken een verslag, visualisatie of video van hun resultaten. Het programma loopt van 1 juli tot 31 augustus 2019. Er worden prijzen uitgereikt aan de deelnemers met het beste project.

Meer informatie & aanmelden online.


Hoe waardeert u deze bijdrage?
Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

Achtergronden aanbieders

Column

0 reacties
Van Wilfred Rubens (redactie) 09-06-2019

Gepersonaliseerd leren heilige graal?

Veel ronkende verhalen over gepersonaliseerd leren op. Lastige is een gebrek aan eenduidige definities. Wilfred Rubens beschrijft gepersonaliseerd leren als het gebruik maken van de karakteristieken van lerenden om hen specifieke, relevante en adaptieve leerervaringen te bieden.