Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van HEMA academie | 16-04-2015 | Article Rating | (0) reacties

Meer weten over HR analytics?

Meer weten over HR analytics?

Neem deel aan het gratis webinar 'HR analytics heeft met cijfers niets van doen' door Hans van der Spek van Berenschot.

3 mei 2015 van 11:30 tot 12:00 uur
Schrijf je online in

Logo Berenschot

 

 

Deze maand starten HEMA academie en Berenschot een exclusieve samenwerking op het gebied van kennis. Daardoor kunnen we nu geïnteresseerden het webinar Analytics aanbieden. Lees verder en schrijf je online in!

HR analytics heeft met cijfers niets van doen
HR-professionals moeten in de taal van Finance het belang van HR-onderwerpen uitdrukken. Bovendien moeten deze onderwerpen waar mogelijk op de financiële balans komen en moet HR aangeven welke return on investment investeringen in deze onderwerpen opleveren. Wanneer dit niet gebeurt, zal Finance deze onderwerpen steeds meer naar zich toe trekken. In de webinar zal ingegaan worden op nut, noodzaak en de mogelijkheid om HR-issues te vertalen naar getallen zonder dat iedereen zich moet om laten scholen tot HR Controller.

Hans van der Spek - berenschot

De spreker van dit webinar is Hans van der Spek. Hans werkt bij Berenschot en is al bijna 30 jaar actief op het snijvlak van Finance, ICT en HR. Vol enthousiasme deelt hij zijn kennis en inzichten met zijn publiek, via de pers als spreker op seminars of als docent.

De webinar is gratis te volgen na online inschrijving op onze website


Hoe waardeert u deze bijdrage?
Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in:

Meest gelezen nieuws

Geen artikelen gevonden

Achtergronden aanbieders

Column

0 reacties
Van Let’s Learn! 09-10-2023

Retentie en AI

Helma van den Berg van Let's Learn! beluisterde de bijdrage van Jeanne Bakker aan de podcastserie BrainBakery. Bakker vertelde over de bedreiging en kansen die we nu en in de toekomst van AI kunnen verwachten. In de podcast sprak zij haar verwachtingen uit voor de toekomst van AI in leren. Helma is het met haar eens. Zoals de gedachte om AI voor gepersonaliseerd leren te gebruiken.