Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van Let’s Learn! | 06-02-2019 | Article Rating | (0) reacties

Is microlearning iets voor P2?

Is microlearning iets voor P2?

Alice Leclerc van P2 heeft in de afgelopen maanden de e-learning opleiding van Marcel de Leeuwe gevolgd bij Avans Hogeschool. Daarbij heeft ze als een van de eindopdrachten een artikel geschreven over microlearning. Met het artikel heeft ze haar onderzoeksvraag ‘Is microlearning iets voor P2?’ op een goede manier uitgewerkt. Lees het artikel hier.

P2

P2 is een consultancybureau dat gespecialiseerd is op het gebied van project-, proces-, programma- en portfoliomanagement. Daarbij kunnen ze organisaties adviseren over het professionaliseren van projecten of het management van opgaven geheel of gedeeltelijk overnemen. Naast strategie en realisatie is het ontwikkelen van de mensen bij de opdrachtgevers een van de opvallende uitgangspunten. Leren is dus onderdeel van het werk van P2.

Artikel

In het artikel bespreekt Leclerc wat microlearning is en of het een aanvulling kan zijn om bij opdrachtgevers van P2 het leren en ontwikkelen van medewerkers te stimuleren en faciliteren. Daarnaast onderzoekt ze of microlearnings bijdragen aan een optimale leerervaring van de deelnemers.

 


Hoe waardeert u deze bijdrage?
Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in:

Meest gelezen nieuws

07-01

NEXT LEARNING 2020

Door: de Redactie
02-01

Gratis MOOC Migrant Literacies

Door: de Redactie

Achtergronden aanbieders

Column

0 reacties
Van Let’s Learn! 07-01-2020

Opkomst Microlearning in business