Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van SkillsTown | 04-02-2019 | Article Rating | (0) reacties

Hoe haal je het beste uit je mensen?

Hoe haal je het beste uit je mensen?

Gemotiveerde mensen zijn productiever, laten meer betrokkenheid zien en dragen positief bij aan het resultaat van een organisatie. Maar waarom is de ene medewerker gemotiveerder dan de ander? En hoe beïnvloed je dat? Wij denken dat het verschil wordt bepaald door de HR-strategie bewust te richten op de aanwezige talenten en het ontwikkelen en inzetten daarvan. Het vinden van de juiste match tussen ‘vraag en aanbod’ is de essentie van talentmanagement.

Dit gratis webinar van de maand gaat over de toepassing van talentmanagement in jouw organisatie in bijvoorbeeld performance management, mobiliteit of ontwikkeling van mensen. Je ontdekt door middel van de talentmanagement scan op een interactieve manier hoe goed talentmanagement is ingebed in jouw organisatie én welke acties tot verbetering kunnen leiden.

Over de expert
Monique is een ervaren senior HR consultant bij Berenschot met een achtergrond in Strategisch HR, Talentmanagement en Leiderschap. Haar ervaring als HR directeur maakt dat ze als consultant goed in staat is te werken aan strategische vraagstukken, maar tegelijkertijd ondersteuning kan bieden aan HR managers vanuit haar praktijk ervaring.

Kosteloos dit webinar volgen
Schrijf je hier in om een persoonlijke login te ontvangen. Hiermee kun je iedere maand een nieuw webinar volgen in de online academie.


Hoe waardeert u deze bijdrage?




Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in:

Meest gelezen nieuws

Geen artikelen gevonden

Achtergronden aanbieders

Column

0 reacties
Van Let’s Learn! 09-10-2023

Retentie en AI

Helma van den Berg van Let's Learn! beluisterde de bijdrage van Jeanne Bakker aan de podcastserie BrainBakery. Bakker vertelde over de bedreiging en kansen die we nu en in de toekomst van AI kunnen verwachten. In de podcast sprak zij haar verwachtingen uit voor de toekomst van AI in leren. Helma is het met haar eens. Zoals de gedachte om AI voor gepersonaliseerd leren te gebruiken.