Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van Advertorial | 14-02-2019 | Article Rating | (0) reacties

7 Ideale apps voor elke ondernemer

7 Ideale apps voor elke ondernemer

Ben je een ondernemer, dan ben je je bewust van het belang van tijdmanagement. Er zijn slechts 24 uur per dag, wat betekent dat je jouw uren goed moet beheren om veel werk te kunnen verzetten. Met zoveel op je schouders, moet je je organiseren. Hoe bereik je dat? Je doet het door productiviteits-apps te gebruiken. Hieronder staan 7 ideale apps voor ondernemers. Behalve deze basis apps kun je ook jouw eigen blended learning app maken, hiervoor heb je alleen de hulp nodig van een professional.

1. Skype

Skype is de meest waarschijnlijke manier om contact te houden met alle werknemers. Deze applicatie is een kantoornorm geworden voor directe connectiviteit en communicatie. Met deze applicatie beschikbaar voor mobiele apparaten, heeft de rol van connectiviteit een nieuwe dimensie gekregen voor ondernemers om essentiële bedrijfsconferentiegesprekken bij te wonen en in te plannen.

2. Slack

Natuurlijk kun je communiceren in een app voor taakbeheer, maar waarom zou je je team niet iets anders geven dat snel en leuk is? Slack werkt geweldig voor grote en kleine teams als een manier om korte vragen te stellen, samen te werken en verbonden te blijven wanneer je aan jouw bureau of onderweg bent. Je kunt voor jouw personeel ook een E-learning app laten maken als je ze wilt blijven scholen.

3. Buffer

Het onderhouden van jouw online reputatie is noodzakelijk. Maar heb je ooit het gevoel gehad dat het delen van je meningen over verschillende socialenetwerksites het grootste deel van je tijd kost? Als dat zo is, dan is Buffer hier voor je redding. Deze mobiele applicatie voor het beheren van sociale media stelt ondernemers in staat om hun berichten op sociale media te plannen op basis van het tijdstip waarop de doelgroep zeer actief zal zijn.

4. Evernote

Blijf georganiseerd op al je apparaten. Synchroniseer bestanden, sla webpagina's op, maak foto's, maak actielijsten en neem spraakherinneringen op. Wat heb je nog meer nodig? Afgezien van dit alles, kun je met Evernote jouw taken ook onderweg doorzoeken.

5. Drop Box

Drop Box biedt directe connectiviteit en maakt het delen van foto's, documenten en video's met elke laptop of mobiel apparaat mogelijk via de gratis Cloud gebaseerde bestandsopslagservice. Deze app is uitermate handig voor het delen van bestanden met jouw team, waardoor e-mailen heen en weer wordt voorkomen.

6. Dashlane

Facebook, Twitter, Gmail, Instagram, LinkedIn, Snapchat en Microsoft - dit zijn een korte lijst waar gebruikersaccounts, zowel persoonlijke als startups, worden gebruikt voor een bedrijf. Het kan een nachtmerrie zijn om alle verschillende aanmeldingsgegevens voor al deze plaatsen te onthouden. Met behulp van Dashlane Password Manager maak je eenvoudig een back-up van al jouw informatie op één eenvoudig toegankelijke plaats. Een simpele app voor elke ondernemer.

7. CamCard

Ondernemers wonen gedurende het jaar verschillende conferenties bij waar ze nuttige contacten kunnen leggen. Het uitwisselen van visitekaartjes is de norm bij conferenties, maar het is ook heel gemakkelijk om een visitekaartje te verliezen en uiteindelijk een zakelijk vooruitzicht! Laat dit je niet overkomen. Met CamCard kun je een foto van jouw visitekaartje maken en alle details automatisch laten uploaden naar jouw telefooncontacten en andere e-mailaccounts. Vanwege de nauwkeurigheid ervan, ben je zeker van een vlekkeloze scan. Het beste deel is dat je gegevens ook op andere apparaten kunt synchroniseren.


Hoe waardeert u deze bijdrage?
Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in:

Meest gelezen nieuws

02-02

Leren met puzzels

Door: Let’s Learn!

Achtergronden aanbieders

Vacatures in de markt

Column

0 reacties
Van de Redactie 16-12-2022

e-Learning na de pandemie

Hoe zal e-learning zich ontwikkelen, nu de Corona-pandemie geleidelijk afneemt.