Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van de Redactie | 07-04-2015 | Article Rating | (2) reacties

e-Learning Award

e-Learning Award

De e-Learning Award ontbreekt dit jaar op Next Learning 2015 (22 april in de Brabanthallen in Den Bosch). Dat komt omdat e-Learning.nl – de initiatiefnemer en eigenaar van de Award – op zoek is naar een nieuwe invulling. De Award is de afgelopen jaren binnen de e-learning community uitgegroeid tot een prijs die er toe doet. Dat is te danken aan het enthousiasme vanuit de branche en vooral ook aan de zorgvuldige en respectvolle manier waarop de jury de inzendingen heeft behandeld en beoordeeld.

Zowel e-Learning.nl als de jury zouden graag zien dat de Award een bredere scope en meer maatschappelijke relevantie krijgt. Een bredere relevantie zou ook moeten zorgen voor meer aandacht buiten de eigen beroepsgroep. Gesprekken met de branche bevestigen deze behoefte.

Voor 2015 was het te kort dag om een nieuwe opzet al tijdens Next Learning 2015 te presenteren. De Award zal daarom op een later moment (het streven is later dit jaar) georganiseerd worden. 


Hoe waardeert u deze bijdrage?




Reacties

Joep Lenglet
Van Joep Lenglet | 13-04-2015
Hoe worden de genomineerden hiervoor bepaald?
Harm Weistra
Van Harm Weistra | 13-04-2015
Zodra er duidelijkheid is over de nieuwe opzet, wordt deze gecommuniceerd en kan de markt zich inschrijven. De procedure en de data worden op e-Learning.nl vermeld.
Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in:

Achtergronden aanbieders

Column

0 reacties
Van Let’s Learn! 09-10-2023

Retentie en AI

Helma van den Berg van Let's Learn! beluisterde de bijdrage van Jeanne Bakker aan de podcastserie BrainBakery. Bakker vertelde over de bedreiging en kansen die we nu en in de toekomst van AI kunnen verwachten. In de podcast sprak zij haar verwachtingen uit voor de toekomst van AI in leren. Helma is het met haar eens. Zoals de gedachte om AI voor gepersonaliseerd leren te gebruiken.