Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van SkillsTown | 24-01-2019 | Article Rating | (0) reacties

Humanitas ontvangt Skills2Perform Award voor kwaliteitsverbetering zorg

Humanitas ontvangt Skills2Perform Award voor kwaliteitsverbetering zorg

Op 20 december heeft SkillsTown voor de derde keer de Skills2Perform award uitgereikt. Dit keer was Stichting Humanitas de gelukkige winnaar van deze prestigieuze prijs. Humanitas heeft de afgelopen jaren een enorme kwaliteitsverbetering van de zorg gerealiseerd, door het effectief inzetten van online leermodules. De prijs werd uitgereikt door prof. dr. ir. Kasper Boon (SkillsTown) en Frank Braaksma (Calibris Advies). Gijsbert van Herk (Bestuurder Humanitas) en Simon Koning (Hoofd HR Humanitas) namen de prijs in ontvangst.

Over de award
De Skills2Perform Award is een initiatief van online opleider SkillsTown en wordt uitgereikt aan organisaties, personen en projecten die zich inzetten om leren en ontwikkelen binnen organisaties te laten werken. Eerdere winnaars van de Skills2Perform award zijn Belastingdienst en A&O Provincies. Hans Schuurmans, CEO van SkillsTown licht toe: “Als SkillsTown willen we organisaties helpen om beter te presteren. Wanneer we een organisatie zien die hierin vooroploopt, willen we dat niet ongemerkt voorbij laten gaan. We hopen dat deze prijs een stimulans is voor organisaties om een leven lang leren actief verder te ondersteunen.”

Kasper Boon, uitreiker van de prijs, nam het publiek mee in de ontwikkeling van Humanitas en lichtte toe waarom juist zij de award in ontvangst mochten nemen: “Humanitas ontwikkelt zichzelf constant. We willen ze dan ook complimenteren voor het werken met moderne technologieën als online leren.” Frank Braaksma, strategische samenwerkingspartner van SkillsTown en Humanitas, voegde hier nog aan toe: “Toen Hans Schuurmans voorstelde om de Skills2Perform Award aan Humantas uit te reiken, was ik het meteen met hem eens. Bij Humanitas hebben 1700 medewerkers in 3 jaar tijd ruim 42.000 online modules gevolgd. Dit is een unieke prestatie.”

Kwaliteitsverbetering door Humanitas
Humanitas is één van de zorgorganisaties die vooroploopt op het gebied van opleiding en ontwikkeling van medewerkers. Onder andere door middel van online leeroplossingen helpen zij hun medewerkers iedere dag het beste uit zichzelf te halen. Zo hebben zij samen met SkillsTown een serie essentials (korte micro-cursussen) gemaakt om hun personeel direct op de werkplek te ondersteunen met essentiële kennis.

Gijsbert van Herk, die de prijs namens Humanitas in ontvangst nam, was blij verrast. Hij reageerde: “We zijn erg trots op deze prestatie die we met de organisatie hebben bereikt. We hebben veel geïnvesteerd in de academie met als belangrijk doel de kennis die we binnen de organisatie hebben te behouden. Dat kun je niet alleen, daarom zijn we erg blij met de gouden driehoek die we met Calibris Advies en SkillsTown hebben opgebouwd.” Simon Koning vulde dit nog aan met een dankwoord voor de medewerkers die het online leren in de organisatie hebben geïmplementeerd.

Over SkillsTown
Als dé online opleider voor organisaties laat SkillsTown medewerkers het beste uit zichzelf halen. Hun online leeromgeving omvat meer dan 1000 online cursussen waar medewerkers op hun eigen manier kunnen leren. Denk aan cursussen op het gebied van taal, communicatie, samenwerken, presenteren, time management en vakspecifieke kennis per branche. Dankzij de gepersonaliseerde look & feel, kan iedere organisatie een professionele eigen academie neerzetten.

Over Humanitas
Humanitas is er voor de meest kwetsbaren in de regio Rotterdam, van 0 tot 100+. Humanitas helpt deze mensen hun leven op hun eigen manier te blijven leven. Zo zelfstandig mogelijk. Voor hen willen zij een breed en afgestemd palet aan zorg, welzijn en diensten aanbieden.


Hoe waardeert u deze bijdrage?
Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in:

Meest gelezen nieuws

Geen artikelen gevonden

Achtergronden aanbieders

Column

0 reacties
Van Let’s Learn! 09-10-2023

Retentie en AI

Helma van den Berg van Let's Learn! beluisterde de bijdrage van Jeanne Bakker aan de podcastserie BrainBakery. Bakker vertelde over de bedreiging en kansen die we nu en in de toekomst van AI kunnen verwachten. In de podcast sprak zij haar verwachtingen uit voor de toekomst van AI in leren. Helma is het met haar eens. Zoals de gedachte om AI voor gepersonaliseerd leren te gebruiken.