Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van de Redactie | 25-01-2019 | Article Rating | (0) reacties

Valamis neemt e-learningpartner Componence over

Valamis neemt e-learningpartner Componence over

Het Finse Valamis neemt de Nederlandse partner Componence over. De Finse aanbieder van digitale leermiddelen hoopt met een lokale aanwezigheid de klanten in de Benelux beter te ondersteunen. Daarnaast wil het internationaal groeien. Valamis opende eerder vestigingen in Duitsland, het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten.

Valamis biedt een zogeheten learning experience platform (LXP) dat digitale leeroplossingen combineert met analytics en een digital learning assistant, waarbij gebruik wordt gemaakt van artificial intelligence. Het overgenomen Componence uit Amsterdam is sinds 2015 partner van Valamis. Het in 2001 opgericht bedrijf is leverancier van oplossingen voor internet, sociale media en mobiele apparatuur.

Bron: ChannelWeb


Hoe waardeert u deze bijdrage?
Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in:

Meest gelezen nieuws

Achtergronden aanbieders

Column

0 reacties
Van Let’s Learn! 09-10-2023

Retentie en AI

Helma van den Berg van Let's Learn! beluisterde de bijdrage van Jeanne Bakker aan de podcastserie BrainBakery. Bakker vertelde over de bedreiging en kansen die we nu en in de toekomst van AI kunnen verwachten. In de podcast sprak zij haar verwachtingen uit voor de toekomst van AI in leren. Helma is het met haar eens. Zoals de gedachte om AI voor gepersonaliseerd leren te gebruiken.