Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van Avetica | 08-01-2019 | Article Rating | (0) reacties

Avetica is Moodle Partner voor Nederland én België!!

Avetica is Moodle Partner voor Nederland én België!! Wij hebben Moodletastisch nieuws! Vanaf 1 januari 2019 is Avetica officieel Moodle Partner voor Nederland én België. Dat we nu ook Moodle Partner zijn is een mijlpaal en een erkenning voor onze jarenlange inzet om goede Moodle dienstverlening aan te bieden. Met het Moodle Partnership verwachten wij onze dienstverlening nog verder te kunnen uitbreiden en nieuwe klanten te mogen verwelkomen.

 

Arnout Vree, oprichter en directeur van Avetica:

“Na de oprichting van Avetica in 2003 hebben we de keuze gemaakt om met Moodle te werken en met die beslissing 15 jaar geleden zijn we nog steeds erg blij. De filosofie van Moodle, de doorontwikkeling van Moodle zelf en de uitgebreide community plugin database inspireert ons om Moodle te blijven gebruiken leeromgevingen op maat te maken. Dat we nu ook Moodle Partner zijn, is de ‘kers op de taart’. Het helpt ons om onze dienstverlening verder uit te bouwen in Nederland en België. Daarnaast blijven we onze kennis en enthousiasme over Moodle delen."Onze uitgebreide dienstverlening blijft ongewijzigd. We blijven zorgenvrije Moodle hosting aanbieden met goed support. Ons team van ontwikkelaars en consultants blijft zorgen voor Moodle implementaties en leeromgevingen op maat.

Als Moodle Partner hebben we direct contact met het hoofdkantoor van Moodle en zijn we eerder op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen. Daarnaast heeft een Moodle Partner speciale toegang tot een breed netwerk van Moodle specialisten waaronder de ontwikkelaars van Moodle zelf.


Hoe waardeert u deze bijdrage?
Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in:

Meest gelezen nieuws

Achtergronden aanbieders

Vacatures in de markt

Column

0 reacties
Van Let’s Learn! 09-10-2023

Retentie en AI

Helma van den Berg van Let's Learn! beluisterde de bijdrage van Jeanne Bakker aan de podcastserie BrainBakery. Bakker vertelde over de bedreiging en kansen die we nu en in de toekomst van AI kunnen verwachten. In de podcast sprak zij haar verwachtingen uit voor de toekomst van AI in leren. Helma is het met haar eens. Zoals de gedachte om AI voor gepersonaliseerd leren te gebruiken.