Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van SkillsTown | 03-01-2019 | Article Rating | (0) reacties

Personeel binden en boeien

Personeel binden en boeien

Dit webinar is de hele maand januari gratis te volgen

Meer dan de helft van de werknemers in het midden- en kleinbedrijf verlaat het bedrijf al binnen vijf jaar, mét hun (opgedane) kennis en vaardigheden. Veel werkgevers trekken daarom van alles uit de kast om hun werknemers aan zich te binden. Een hoger salaris, een lease-auto, een opleiding, de mogelijkheid om flexibel te werken, noem maar op. Maar wat doe je om de intrinsieke motivatie van uw werknemers te verhogen? Hoe boei je je personeel? Om werknemers voor langere tijd te enthousiasmeren, is een goede balans tussen binden en boeien belangrijk.

In dit webinar vertelt Senior Adviseur Personeelsmanagement Tavita van Galen over het belang van het binden en boeien van het personeel. Ze geeft daarbij praktische voorbeelden waarmee je direct aan de slag kunt. Met een lager verloop, minder ziekteverzuim en een sterk werkgeversmerk als gevolg!

Kosteloos dit webinar volgen

Schrijf je hier in om een persoonlijke login te ontvangen. Hiermee kun je iedere maand een nieuw webinar volgen in de online academie.Hoe waardeert u deze bijdrage?
Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in:

Meest gelezen nieuws

Achtergronden aanbieders

Vacatures in de markt

Column

0 reacties
Van Let’s Learn! 09-10-2023

Retentie en AI

Helma van den Berg van Let's Learn! beluisterde de bijdrage van Jeanne Bakker aan de podcastserie BrainBakery. Bakker vertelde over de bedreiging en kansen die we nu en in de toekomst van AI kunnen verwachten. In de podcast sprak zij haar verwachtingen uit voor de toekomst van AI in leren. Helma is het met haar eens. Zoals de gedachte om AI voor gepersonaliseerd leren te gebruiken.