Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van de Redactie | 13-03-2015 | Article Rating | (1) reacties

Student dropout in online learning

Student dropout in online learning

Het hoge aantal deelnemers dat tijdens een e-learning-programma stopt, wordt als een van de zwaktes gezien van online leren. De International Journal of Emerging Technologies in Learning heeft in het eerste nummer van 2015 een artikel met als titel: Prediction of Student Dropout in E-Learning Program Through the Use of Machine Learning Method. De auteurs onderzochten drie methoden om te voorspellen of een student met de opleiding zou stoppen.

Geïnteresseerden kunnen het artikel downloaden. Het artikel is gepubliceerd in een open access tijdschrift. Je hoeft je alleen gratis te registreren (met dank aan WP Dijkstra).


Hoe waardeert u deze bijdrage?




Reacties

WP Dijkstra
Van WP Dijkstra | 13-03-2015
Het artikel is gepubliceerd in een open access tijdschrift. Je hoeft je alleen gratis te registreren en je kunt het artikel downloaden.
Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in:

Achtergronden aanbieders

Column

0 reacties
Van Let’s Learn! 09-10-2023

Retentie en AI

Helma van den Berg van Let's Learn! beluisterde de bijdrage van Jeanne Bakker aan de podcastserie BrainBakery. Bakker vertelde over de bedreiging en kansen die we nu en in de toekomst van AI kunnen verwachten. In de podcast sprak zij haar verwachtingen uit voor de toekomst van AI in leren. Helma is het met haar eens. Zoals de gedachte om AI voor gepersonaliseerd leren te gebruiken.