Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van Noordhoff Health | 27-01-2015 | Article Rating | (0) reacties

Noordhoff Health start e-learning voor gehandicaptenzorg

Noordhoff Health start e-learning voor gehandicaptenzorg

Houten, 27 januari 2015 - Noordhoff Health is gestart met de ontwikkeling van digitale leermiddelen die specifiek zijn afgestemd op de gehandicaptenzorg.



Sinds 2010 ontwikkelt Noordhoff Health onder de naam CampusCare e-learningcursussen voor verpleeg- en verzorgingshuizen en de thuiszorg (VV&T). Een aantal instellingen uit de gehandicaptenzorg maakt al gebruik van deze e-learningcursussen.



Binnen de gehandicaptenzorg groeit de behoefte aan kwalitatief hoogstaande e-learningcursussen die zijn afgestemd op de zorg die hier aan cliënten gegeven wordt. “De toegevoegde waarde van e-learning staat niet ter discussie”, zegt ook Hans Schirmbeck, directeur van de Vereniging Gehandicaptenzorg Nederland (VGN). “De cursisten kunnen in hun eigen tempo en op een geschikt tijdstip de lesstof tot zich nemen. Dit voorkomt onnodige reistijd, planningsproblemen of afwezigheid door studiebijeenkomsten. E-learning leidt tot lagere verletkosten en een hoger rendement van het opleidingsbudget.”



Meer info: Noordhoff Health start met e-learning voor gehandicaptenzorg.


Hoe waardeert u deze bijdrage?




Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in:

Meest gelezen nieuws

Achtergronden aanbieders

Column

0 reacties
Van Let’s Learn! 09-10-2023

Retentie en AI

Helma van den Berg van Let's Learn! beluisterde de bijdrage van Jeanne Bakker aan de podcastserie BrainBakery. Bakker vertelde over de bedreiging en kansen die we nu en in de toekomst van AI kunnen verwachten. In de podcast sprak zij haar verwachtingen uit voor de toekomst van AI in leren. Helma is het met haar eens. Zoals de gedachte om AI voor gepersonaliseerd leren te gebruiken.