Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van SkillsTown | 01-11-2018 | Article Rating | (0) reacties

Het ideale opleidingsbudget

Het ideale opleidingsbudget

Medewerkers vinden het volgen van opleidingen cruciaal en werken graag voor een werkgever die dat stimuleert en faciliteert. Ook vragen ze om een individuele invulling en wordt zelfregie belangrijk gevonden. In het gratis webinar van de maand van SkillsTown vertelt Paul Schrama hoe je een scholingsbeleid kunt vormgeven en hoe je het opleidingsbudget hierbij kunt inzetten. Ook besteed hij aandacht aan het motiveren van de medewerkers om daadwerkelijk aan de slag te gaan met leren en ontwikkelen.

Over de expert
Paul is oprichter van Edubookers, hét boekingsplatform voor trainingen en opleidingen. Zij bieden een One-Stop-Shopping oplossing voor de volledige opleidingsbehoefte van organisaties. Dit doen ze o.a. door middel van een catalogus met daarin meer dan 950 opleiders en ruim 23.000 trainingen waar medewerkers zelf hun gewenste training zoeken. Het platform is zo ingericht dat het lijkt op dat van Coolblue of Booking.com.

Kosteloos dit webinar volgen
Schrijf je hier in om een persoonlijke login te ontvangen. Hiermee kun je iedere maand een nieuw webinar volgen in de online academie.


Hoe waardeert u deze bijdrage?
Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in:

Achtergronden aanbieders

Column

0 reacties
Van Let’s Learn! 07-05-2022

Hoe de pandemie ons leren veranderde

De corona pandemie heeft een grote invloed op onze manier van leren. Helma van den Berg deelt haar mening.