Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van de Redactie | 14-01-2015 | Article Rating | (0) reacties

Gratis e-learning onderwijs Oekraïne

Gratis e-learning onderwijs Oekraïne

Het Nederlandse bedrijf EasyGenerator biedt het Oekraïense onderwijs gratis e-learning. Door een tekort aan energie sluiten de scholen tijdens de winterperiode. Leraren proberen vanuit huis het onderwijs voort te zetten, een uitdagende taak gezien het gebrek aan middelen.


EasyGenerator, leverancier van e-learning authoring-software, is nauw verbonden met de Oekraïne, omdat het in Zhytomyr een developmentteam van 17 ontwikkelaars heeft. Daarom is besloten om de software gratis beschikbaar te stellen voor een periode van 3 maanden. "Wij geloven sterk in het ondersteunen van online leren. Gezien onze speciale relatie met de Oekraïne is het ons een genoegen om een kleine bijdrage te leveren in deze moeilijke tijden", zegt Kasper Spiro (CEO EasyGenerator).


Hoe waardeert u deze bijdrage?




Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in:

Meest gelezen nieuws

Achtergronden aanbieders

Column

0 reacties
Van Let’s Learn! 09-10-2023

Retentie en AI

Helma van den Berg van Let's Learn! beluisterde de bijdrage van Jeanne Bakker aan de podcastserie BrainBakery. Bakker vertelde over de bedreiging en kansen die we nu en in de toekomst van AI kunnen verwachten. In de podcast sprak zij haar verwachtingen uit voor de toekomst van AI in leren. Helma is het met haar eens. Zoals de gedachte om AI voor gepersonaliseerd leren te gebruiken.