Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van HEMA academie | 19-12-2014 | Article Rating | (0) reacties

HEMA academie Beste Opleider

HEMA academie Beste Opleider

Beste online opleider van Nederland (2)

HEMA academie is gekozen tot  Beste Online Opleider van Nederland. Helma van den Berg en Hans Schuurmans van HEMA academie ontvingen 18 december 2014 uit handen van presentator Koert-Jan de Bruijn de prijs: Beste Opleider van Nederland voor Thuisstudie & E-learning.

In een vol NBC congrescentrum kwam op het eind van een spannende avond het verlossende woord. De Nederlandse cursist heeft HEMA academie gekozen als Beste
Opleider van Nederland voor Thuisstudies en E-learning.

Na veel lovende woorden reageerde Hans Schuurmans tijdens de uitreiking met de volgende woorden: “Het is duidelijk dat we dit alleen als team kunnen realiseren samen met onze klanten, partners en cursisten. Het doel is niet om de beste te worden. Maar ons doel is om iedere dag beter te worden. Als we dan (zoals nu) de beste zijn, dan is OpleiderVanHetJaardit een fantastisch resultaat. En daar zijn we natuurlijk heel trots op. Maar morgen gaan we al weer verder om beter te worden. Dat zit in onze genen en doen we met veel plezier. Bedankt!”

De prijsuitreiking wordt jaarlijks georganiseerd door Springest, Klantenvertellen en NBC. Klanten beoordelen de opleiders op basis van cijfers (1 – 10). Per categorie wint de hoogst beoordeelde opleider de titel Beste Opleider van Nederland in zijn of haar categorie. Bekijk ook de reviews en beoordelingen over HEMA academie.


Hoe waardeert u deze bijdrage?
Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in:

Meest gelezen nieuws

Achtergronden aanbieders

Column

0 reacties
Van Let’s Learn! 09-10-2023

Retentie en AI

Helma van den Berg van Let's Learn! beluisterde de bijdrage van Jeanne Bakker aan de podcastserie BrainBakery. Bakker vertelde over de bedreiging en kansen die we nu en in de toekomst van AI kunnen verwachten. In de podcast sprak zij haar verwachtingen uit voor de toekomst van AI in leren. Helma is het met haar eens. Zoals de gedachte om AI voor gepersonaliseerd leren te gebruiken.