Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van Pieter de Vries (redactie) | 03-12-2014 | Article Rating | (0) reacties

20ste verjaardag Online Educa Berlin

20ste verjaardag Online Educa Berlin

Deze week wordt de Online Educa Berlin voor de 20e keer gehouden. De OEB pretendeert de grootste e-learning-conferentie van Europa te zijn, met meer dan 2000 deelnemers die zich in een zee van informatie dompelen. In die 20 jaar is de OEB een geoliede machine geworden met pre-conference workshops, honderden presentaties, experts sessies, discussies, showcases, demonstraties, een internet café, een online nieuwsportaal en natuurlijk een MyOEB app om je eigen planning te maken.

Doel van de conferentie is e-learning professionals bij elkaar te brengen uit de industrie, het onderwijs en de overheid in een tweedaagse whirlpool van activiteiten. Het gaat om nieuwe vindingen, inzichten, ervaringen, producten, spotlight sessies en natuurlijk de uitwisseling van kennis en ervaringen. Naast het feestje op donderdagavond, wordt de 20ste verjaardag gevierd met een serie grote namen uit de e-learning-wereld, zoals: Howard Rheingold (virtual communities), Lisa Lewin (managing director technology, Pearson), Jay Cross (internet time alliance), George Siemens (University of Texas), Ellen Wagner (big data), Viktor Mayer-Schoenberger (Oxford University), Stephen Downes (National Research Council Canada) en de Nederlander Nick van Dam (McKinsey).

Dit is bij mijn weten de beste verzameling van ‘experts’, die ooit op één conferentie bij elkaar zijn gebracht, dus dat beloofd wat. E-learning.nl houdt u de komende dagen op de hoogte van wat er zich in Berlijn afspeelt. Wilfred Rubens en ik doen ons best om u te laten meegenieten. Als alles achter de rug is, kijken we terug met een verslag op de website en in de nieuwsbrief.

Meer informatie op de
website van de OEB2014.

Voor het laatste nieuws:

-       Twitter.com/OEBconference

-       www.facebook.com/onlineeducaberlin

-       linkedln ‘ONLINE EDUCA BERLIN’

Overige links:

-       MyOEB app te downloaden via www.ddut.ch/myoeb

-       Twitter #OEB14


Hoe waardeert u deze bijdrage?




Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in:

Achtergronden aanbieders

Column

0 reacties
Van Let’s Learn! 09-10-2023

Retentie en AI

Helma van den Berg van Let's Learn! beluisterde de bijdrage van Jeanne Bakker aan de podcastserie BrainBakery. Bakker vertelde over de bedreiging en kansen die we nu en in de toekomst van AI kunnen verwachten. In de podcast sprak zij haar verwachtingen uit voor de toekomst van AI in leren. Helma is het met haar eens. Zoals de gedachte om AI voor gepersonaliseerd leren te gebruiken.