Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van de Redactie | 11-11-2014 | Article Rating | (0) reacties

Online workshop van Jane Hart

Online workshop van Jane Hart

Jane Hart – van de website Learning in the Social Workplace – organiseert tussen 17 november en 19 december een online workshop met als titel Moving Beyond E-Learning. De workshop kan in eigen tempo worden gevolgd, op het moment dat het de deelnemer uitkomt. Jane Hart plaatst elke week nieuwe opdrachten. Het kost een aantal uren per week om deze uit te voeren. Deze ‘self paced workshop’ kost 99 Engelse ponden, dat is zo’n 125 euro.

 

Jane Hart over de workshop: “The role of the L&D function in the modern workplace is more than creating, delivering and managing e-learning; it is about addressing performance problems in more relevant and appropriate ways, as well as promoting, developing and supporting self-managed learning. In this online workshop Jane offers practical and pragmatic advice and guidance to help you start moving forward.”

 

Bron: Learning in the Social Workplace

 


Hoe waardeert u deze bijdrage?




Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in:

Meest gelezen nieuws

Achtergronden aanbieders

Column

0 reacties
Van Let’s Learn! 09-10-2023

Retentie en AI

Helma van den Berg van Let's Learn! beluisterde de bijdrage van Jeanne Bakker aan de podcastserie BrainBakery. Bakker vertelde over de bedreiging en kansen die we nu en in de toekomst van AI kunnen verwachten. In de podcast sprak zij haar verwachtingen uit voor de toekomst van AI in leren. Helma is het met haar eens. Zoals de gedachte om AI voor gepersonaliseerd leren te gebruiken.