Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van de Redactie | 20-09-2018 | Article Rating | (0) reacties

Tele’Train opnieuw Cedeo Erkend

Tele’Train opnieuw Cedeo Erkend

Aan Tele’Train is opnieuw de Cedeo-erkenning voor Maatwerk Bedrijfsopleidingen toegekend. Aan de hand van een klanttevredenheidsonderzoek heeft Cedeo de maatwerktrainingen van Tele’Train beoordeeld met een score van 97,3%. Daarmee voldoet Tele’Train ruimschoots aan de gestelde criteria.

Voor het onderzoek benadert Cedeo een willekeurige steekproef van opdrachtgevers van Tele’Train. Die krijgen vragen over hun ervaringen, zoals hoe zij de samenwerkingsrelatie, de dienstverlening en de prestaties van Tele’Train waarderen. Met belangrijkste vraag in hoeverre Tele’Train erin is geslaagd de gewekte verwachtingen en gedane beloften waar te maken.

Om te slagen voor deze test moet tenminste 80% van de ondervraagde opdrachtgevers ‘tevreden’ tot ‘zeer tevreden’ zijn over de geleverde kwaliteit van alle bevraagde opleidingsaspecten. Met een score van 97,3% mag Tele’Train ook de komende twee jaar weer de titel Cedeo Erkend voeren.


Hoe waardeert u deze bijdrage?




Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in:

Meest gelezen nieuws

Geen artikelen gevonden

Achtergronden aanbieders

Column

0 reacties
Van Let’s Learn! 09-10-2023

Retentie en AI

Helma van den Berg van Let's Learn! beluisterde de bijdrage van Jeanne Bakker aan de podcastserie BrainBakery. Bakker vertelde over de bedreiging en kansen die we nu en in de toekomst van AI kunnen verwachten. In de podcast sprak zij haar verwachtingen uit voor de toekomst van AI in leren. Helma is het met haar eens. Zoals de gedachte om AI voor gepersonaliseerd leren te gebruiken.