Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van SkillsTown | 18-09-2018 | Article Rating | (0) reacties

Zo verhoogt online leren de duurzame inzetbaarheid binnen jouw organisatie

Zo verhoogt online leren de duurzame inzetbaarheid binnen jouw organisatie Iedere organisatie weet dat het tegenwoordig essentieel is dat medewerkers zich blijven ontwikkelen. Werkgevers hebben economische en organisatorische voordelen van een goed opgeleid personeelsbestand (SER, 2017).  Niet alleen om te zorgen dat medewerkers bijdragen aan de ontwikkeling van de organisatie, maar ook om te zorgen dat je een aantrekkelijke werkgever bent of om ervoor te zorgen dat je medewerkers duurzaam inzetbaar zijn. Ook voor medewerkers is het belangrijk om de eigen duurzame inzetbaarheid op peil te houden, maar dan moeten ze ook in de gelegenheid zijn om zelf de regie te kunnen nemen. 

  

Hoe zorg je er nou voor dat jouw organisatie en medewerkers zich blijven ontwikkelen? In ons gratis whitepaper nemen we je mee in het verbeteren van de duurzame inzetbaarheid binnen jouw organisatie met behulp van online leren. Download het whitepaper hier.

 


Hoe waardeert u deze bijdrage?




Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in:

Meest gelezen nieuws

Geen artikelen gevonden

Achtergronden aanbieders

Column

0 reacties
Van Let’s Learn! 09-10-2023

Retentie en AI

Helma van den Berg van Let's Learn! beluisterde de bijdrage van Jeanne Bakker aan de podcastserie BrainBakery. Bakker vertelde over de bedreiging en kansen die we nu en in de toekomst van AI kunnen verwachten. In de podcast sprak zij haar verwachtingen uit voor de toekomst van AI in leren. Helma is het met haar eens. Zoals de gedachte om AI voor gepersonaliseerd leren te gebruiken.