Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van HiHaHo | 24-10-2014 | Article Rating | (0) reacties

Icademy beste in e-learning-branche

Icademy beste in e-learning-branche

E-learning-producent Icademy is vorige week uit de bus gekomen als meest succesvolle bedrijf op het gebied van online leren. De nominatie voor de Nationale Business Succes Award werd op zondag 19 oktober 2014 bekend gemaakt tijdens een uitzending van RTL 7.

Icademy Succes Award 2014
Icademy is met een cursusbibliotheek van ruim 250 online trainingen en ruim 50

personeelscursussen als online bedrijfsopleider de toonaangevende partij in deze innovatieve brancht. Volgens de jury van het Business Succes Award Instituut positioneert Icademy zich daarmee als de absolute internetopleider voor zowel privégebruik als voor bedrijven en instanties.
Klantgerichtheid, servicegraad, de hoge productkwaliteit en een zeer hoge score op klanttevredenheid worden in het juryrapport vermeld als bijzondere kenmerken van Icademy. Daarnaast benoemt het rapport Icademy als onderscheidende speler op innovatief gebied. Verder roemt de jury het gebruikersgemak van Icademy's e-learning-producten en de directe verbinding tussen de aangeboden lesstof met de dagelijkse praktijk op de werkvloer. Lees hier het juryrapport.

 

Het genomineerde bedrijf Icademy is gevestigd in Assen en maakt standaard e-learning-producten die zeer geschikt zijn binnen elke mogelijke vorm van 'blended learning'. Daarnaast produceert het bedrijf online cursussen en trainingen op maat voor specifieke branches, zoals retail, mode en optiek. Verder voert Icademy opdrachten uit voor diverse overheidsinstanties en instellingen voor gezondheidszorg. Inmiddels heeft het bedrijf zich een stevige positie verworven binnen de NRTO (Nederlandse Raad voor Training en Opleiding). Voor meer informatie zie Icademy zakelijk.

 

Voor meer informatie: icademy.nl


Hoe waardeert u deze bijdrage?
Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in:

Meest gelezen nieuws

Achtergronden aanbieders

Column

0 reacties
Van Let’s Learn! 09-10-2023

Retentie en AI

Helma van den Berg van Let's Learn! beluisterde de bijdrage van Jeanne Bakker aan de podcastserie BrainBakery. Bakker vertelde over de bedreiging en kansen die we nu en in de toekomst van AI kunnen verwachten. In de podcast sprak zij haar verwachtingen uit voor de toekomst van AI in leren. Helma is het met haar eens. Zoals de gedachte om AI voor gepersonaliseerd leren te gebruiken.