Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van de Redactie | 16-10-2014 | Article Rating | (0) reacties

Juiste MOOC: trial and error

Juiste MOOC: trial and error

Hij volgde sinds januari dit jaar 54 MOOCs (massive open online courses). Het aanbod is enorm, dus 52 MOOCs vinden was voor Joris Schut niet zo lastig. Maar de juiste vinden? Volgens hem gewoon een kwestie van uitproberen. “Afhaken is geen ramp”, vindt Schut. “Ik heb een brede interesse en was benieuwd naar MOOCs. Ik wilde weten of het iets was. De meeste MOOCs die ik heb gevolgd gaan over onderwerpen uit de bedrijfskunde.”

 

Joris Schut studeerde onderwijskunde aan de Universiteit Twente en rondde zijn studie in juni dit jaar af. Hij is een van de panelleden van het debat ‘MOOCs: hype or future?’ dat dinsdag 21 oktober in het kader van Studium Generale wordt gehouden.

 

Lees het complete interview in het UT Nieuws.

 

Debat: dinsdag 21 oktober van 19.30 tot 21.00 uur in Vrijhof Universiteit Twente.


Hoe waardeert u deze bijdrage?




Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in:

Meest gelezen nieuws

Achtergronden aanbieders

Column

0 reacties
Van Let’s Learn! 09-10-2023

Retentie en AI

Helma van den Berg van Let's Learn! beluisterde de bijdrage van Jeanne Bakker aan de podcastserie BrainBakery. Bakker vertelde over de bedreiging en kansen die we nu en in de toekomst van AI kunnen verwachten. In de podcast sprak zij haar verwachtingen uit voor de toekomst van AI in leren. Helma is het met haar eens. Zoals de gedachte om AI voor gepersonaliseerd leren te gebruiken.