Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van Courseware | 06-10-2014 | Article Rating | (0) reacties

Eenmalig webinar Articulate Storyline 2

Eenmalig webinar Articulate Storyline 2

Na een uitgebreide beta testperiode heeft Articulate op 16 september 2014 Storyline 2 uitgebracht. Net zoals met de voorgaande versie (al weer bijna twee jaar oud) kunt u met Storyline 2 interactieve e-learning maken voor zowel PC's, tablets en smartphones. 

>> Is het de moeite waard om naar de nieuwe versie over te gaan? 

In een gratis webinar van 60 minuten laten Jeff Kortenbosch (Serious Learning) en Bastiaan Timmer (The Courseware Company) zien wat de nieuwe mogelijkheden zijn. Ook vertellen ze hun ervaringen tijdens de beta periode die aan de release vooraf ging. Volg het gratis webinar en u bent gelijk helemaal op de hoogte. Klik op de onderstaande link om u in te schrijven.

maandag 13 oktober 15:00-16:00
 
Wij gebruiken de GoToWebinar software van Citrix. Na inschrijving ontvangt u per e-mail alle gegevens die u nodig hebt om vanachter uw eigen PC het webinar te kunnen volgen. Gezien de reacties en aanvragen de afgelopen weken verwachten we een groot aantal deelnemers.

Schrijf u daarom snel in via de link hierboven. 

Als u niet in de gelegenheid bent het webinar bij te wonen dan staan de belangrijkste zaken ook in de aankondiging op onze website. Maar een webinar met Jeff en Bastiaan is natuurlijk interactiever en leuker. 

Met vriendelijke groet, 

The Courseware Company
Coen Flach
Marketing


P.S.  Komt u ook op de Articulate Storyline gebruikersdag op 20 november?


Hoe waardeert u deze bijdrage?




Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in:

Meest gelezen nieuws

Achtergronden aanbieders

Column

0 reacties
Van Let’s Learn! 09-10-2023

Retentie en AI

Helma van den Berg van Let's Learn! beluisterde de bijdrage van Jeanne Bakker aan de podcastserie BrainBakery. Bakker vertelde over de bedreiging en kansen die we nu en in de toekomst van AI kunnen verwachten. In de podcast sprak zij haar verwachtingen uit voor de toekomst van AI in leren. Helma is het met haar eens. Zoals de gedachte om AI voor gepersonaliseerd leren te gebruiken.