Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van de Redactie | 21-09-2014 | Article Rating | (0) reacties

Gratis e-learning HR-leidinggevenden

Gratis e-learning HR-leidinggevenden

De Belgische hoogleraar Ralf Caers van de Hogeschool-Universiteit Brussel (HUB) biedt 20 uur gratis HR-opleiding voor leidinggevenden aan. De e-learning is te vinden op hrminessentie.be. De online cursus legt uit wat HR precies doet en waarom het belangrijk is voor organisaties.

 

“Met deze cursus willen we HR bekender maken. Ervoor zorgen dat het bedrijf winst maakt en dat het goede producten en diensten levert, is net zo goed een verantwoordelijkheid als een doelstelling voor HR”, vertelt Ralf Caers aan De Standaard. “De tijd dat HR-kennis zich beperkt tot de HR-afdeling is voorbij”, zegt Caers. “Hoe een bedrijf omgaat met zijn mensen, is zo belangrijk geworden dat iedereen een beetje HR-expert moet zijn. Voelt het personeel zich ondersteund? Krijgt het voldoende opleiding? Is er een luisterend oor in de buurt? Wordt zelf initiatief nemen gestimuleerd? Het lijstje vragen dat invloed heeft op goed werkgeverschap is eindeloos. Goed HR buiten de muren van HR bepaalt meer dan ooit het succes en het voortbestaan van organisaties.”

 

Bron: De Standaard


Hoe waardeert u deze bijdrage?
Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in:

Meest gelezen nieuws

Achtergronden aanbieders

Column

0 reacties
Van Let’s Learn! 09-10-2023

Retentie en AI

Helma van den Berg van Let's Learn! beluisterde de bijdrage van Jeanne Bakker aan de podcastserie BrainBakery. Bakker vertelde over de bedreiging en kansen die we nu en in de toekomst van AI kunnen verwachten. In de podcast sprak zij haar verwachtingen uit voor de toekomst van AI in leren. Helma is het met haar eens. Zoals de gedachte om AI voor gepersonaliseerd leren te gebruiken.