Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van de Redactie | 09-09-2014 | Article Rating | (0) reacties

Vragen over omzet Desire2Learn

Vragen over omzet Desire2Learn

Op BuzzFeedNews worden vragen gezet bij de omzet die Desire2Learn claimt. CEO John Baker vertelde Bloomberg dat het bedrijf “rapid growth” laat zien in Europa en “triple-digit growth” in Latijns Amerika en Asia Pacific. Desire2Learn haalde recent 85 miljoen dollar aan investeringsgeld uit de markt. Voormalige werknemers zetten in BuzzFeed vraagtekens bij de geclaimde omzetgroei. De cijfers zouden ook niet overeen lijken te komen met de groeicijfers in het hoger onderwijs, de belangrijkste markt voor Desire2Learn, stelt e-Literate. Desire2Learn is niet beursgenoteerd en niet verplicht om de cijfers publiek te maken.

Brightspace – het platform van het Canadese Desire2Learn, opgericht in 1999 – wordt in het hoger onderwijs vooral gezien als een concurrent voor marktleider
Blackboard. Instructure – met het platform Canvas eveneens een concurrent in het hoger onderwijs – maakt de groeicijfers wel openbaar. Die tonen aan dat Instructure sinds de oprichting in 2011 is geïnstalleerd bij 930 onderwijsinstellingen.

Desire2Learn heeft wereldwijd 760 werknemers, in Canada, de Verenigde Staten, Singapore, Brazilië, Australia, Nederland en de U.K.

Bron:
BuzzFeedNews


Hoe waardeert u deze bijdrage?
Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in:

Meest gelezen nieuws

Geen artikelen gevonden

Achtergronden aanbieders

Column

0 reacties
Van Let’s Learn! 09-10-2023

Retentie en AI

Helma van den Berg van Let's Learn! beluisterde de bijdrage van Jeanne Bakker aan de podcastserie BrainBakery. Bakker vertelde over de bedreiging en kansen die we nu en in de toekomst van AI kunnen verwachten. In de podcast sprak zij haar verwachtingen uit voor de toekomst van AI in leren. Helma is het met haar eens. Zoals de gedachte om AI voor gepersonaliseerd leren te gebruiken.