Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van de Redactie | 03-09-2014 | Article Rating | (0) reacties

Online learning is booming

Online learning is booming

“Online learning, also known as e-learning, is booming”. Dit is de eerste zin van een artikel in het (online) tijdschrift Forbes. De auteur beroept zich op een onderzoek van Global Industry Analysts dat voorspelt dat in 2015 de markt wereldwijd gaat groeien naar een omzet van 107 miljard dollar: “More traditional methods of training or education are not going away, not yet, but organizations of all types, from public schools to corporations, are opting to train and inform via the web.”

Inherent aan een groeiende en nog steeds niet volwassen markt, is dat de markt van aanbieders in beweging is. Forbes verwijst naar een
eerder artikel, waarin venture capitalists aangeven in welke technologiebedrijven zij hun geld gaan steken. Een van de investeerders stelt: “I think e-learning is still very compelling but very, very crowded. Companies involved with e-learning will struggle unless they have a truly disruptive idea and a structural advantage.” Een andere investeerder stelt: “We see 12 startups in one way or another helping to reshape education. I think they will be sizable businesses. It will take a couple of years before the real winners are determined”.

Lees het
complete artikel op de site van Forbes.

Het
complete onderzoek van Global Industry Analysts is online te bestellen voor 4.950 dollar. De hoofdstukken uit het rapport kunnen los worden gekocht vanaf een prijs van 100 dollar.


Hoe waardeert u deze bijdrage?
Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in:

Meest gelezen nieuws

Achtergronden aanbieders

Vacatures in de markt

Column

0 reacties
Van Let’s Learn! 09-10-2023

Retentie en AI

Helma van den Berg van Let's Learn! beluisterde de bijdrage van Jeanne Bakker aan de podcastserie BrainBakery. Bakker vertelde over de bedreiging en kansen die we nu en in de toekomst van AI kunnen verwachten. In de podcast sprak zij haar verwachtingen uit voor de toekomst van AI in leren. Helma is het met haar eens. Zoals de gedachte om AI voor gepersonaliseerd leren te gebruiken.