Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van de Redactie | 29-06-2018 | Article Rating | (0) reacties

Bastiaens rector magnificus Open Universiteit

Bastiaens rector magnificus Open Universiteit

Prof. dr. Theo Bastiaens (1968) wordt de nieuwe rector magnificus van de Open Universiteit. Hij volgt op 1 januari 2019 prof. mr. Anja Oskamp op. Zij vertrekt na acht jaar rectoraat.

Bastiaens is al twintig jaar verbonden aan de OU, sinds 2006 als (deeltijd)hoogleraar onderwijstechnologie. Hij studeerde Onderwijskunde aan de Universiteit Utrecht en promoveerde in 1997 aan de Universiteit Twente. Hij is gespecialiseerd in online leren. In 1998 stapte hij over van Twente naar de OU, waar hij sinds 2006 de leerstoel Didactiek van nieuwe media beheert. Dat jaar werd hij ook professor Mediadidaktiek aan de FernUniversität in Hagen.

Bron: De Limburger


Hoe waardeert u deze bijdrage?
Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in:

Meest gelezen nieuws

Geen artikelen gevonden

Achtergronden aanbieders

Column

0 reacties
Van Let’s Learn! 09-10-2023

Retentie en AI

Helma van den Berg van Let's Learn! beluisterde de bijdrage van Jeanne Bakker aan de podcastserie BrainBakery. Bakker vertelde over de bedreiging en kansen die we nu en in de toekomst van AI kunnen verwachten. In de podcast sprak zij haar verwachtingen uit voor de toekomst van AI in leren. Helma is het met haar eens. Zoals de gedachte om AI voor gepersonaliseerd leren te gebruiken.