Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van SkillsTown | 27-06-2018 | Article Rating | (0) reacties

HR ter tafel: interactieve talkshow voor HR-professionals

HR ter tafel: interactieve talkshow voor HR-professionals Te gast in deze aflevering: Manager HRD Timing en Professor HRM.
Vandaag lanceren SkillsTown en Berenschot de tweede aflevering van HR ter tafel, een interactieve online talkshow voor HR-professionals. Het doel van dit initiatief is HR-professionals op een informele en laagdrempelige manier te informeren over de trends en ontwikkelingen in hun vakgebied. 

Hans van der Spek, senior managing consultant bij Berenschot, is een van de initiatiefnemers en treedt op als presentator. Hij vertelt: “HR ter tafel kan als aanvulling op de verschillende HR-nieuwssites gezien worden. Tijdens de uitzending verken ik met mijn gasten de achtergronden van de actuele ontwikkelingen op HR-gebied en belichten we praktijkervaringen.”

Uniek aan deze talkshow is de interactiviteit. Kijkers kunnen zelf beslissen welke items ze bekijken en in welke volgorde. Tijdens de uitzending wordt er verwezen naar aanvullende en verdiepende content. Hans Schuurmans, CEO SkillsTown en initiatiefnemer, licht toe: “Bij SkillsTown zoeken we altijd naar nieuwe manieren om te leren en ontwikkelen. Een talkshow is een leuke, luchtige manier om informatie over te brengen. Door de interactiviteit kunnen kijkers zelf bepalen hoe diep ze in de onderwerpen willen duiken.”

In de tweede aflevering zijn Monique Britstra, manager HRD bij Timing en Kilian Wawoe, assistent professor HRM aan de Vrije Universiteit Amsterdam te gast. Samen met gastheer Hans van der Spek bespreken zij het nieuws in HR, de HR-praktijk en geven zij hun mening over actuele ontwikkelingen.    

De uitzending bekijken
De tweede uitzending van HR ter tafel is te bekijken via: www.hrtertafel.nl

 


Hoe waardeert u deze bijdrage?
Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in:

Meest gelezen nieuws

Geen artikelen gevonden

Achtergronden aanbieders

Column

0 reacties
Van Let’s Learn! 09-10-2023

Retentie en AI

Helma van den Berg van Let's Learn! beluisterde de bijdrage van Jeanne Bakker aan de podcastserie BrainBakery. Bakker vertelde over de bedreiging en kansen die we nu en in de toekomst van AI kunnen verwachten. In de podcast sprak zij haar verwachtingen uit voor de toekomst van AI in leren. Helma is het met haar eens. Zoals de gedachte om AI voor gepersonaliseerd leren te gebruiken.